İzmir'de Portekizli Turizm Yatırımcısı, 'Yatırımlarımız Sürecek' - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Portekizli Turizm Yatırımcısı, 'Yatırımlarımız Sürecek'

İzmir\'de Portekizli Turizm Yatırımcısı, \'Yatırımlarımız Sürecek\'

'Carpe Diem' oteli alarak adını 'Onyria Claros Beach & Spa Resort' olarak değiştiren Jose Carlos Pinto Coelho, Türkiye'de turizm yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

31.05.2011 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz'in en büyük oteller grubunun başkanı olan ve İzmir'in Menderes İlçesi'ne bağlı Özdere Beldesi'ndeki beş yıldızlı 'Carpe Diem' oteli alarak adını 'Onyria Claros Beach & Spa Resort' olarak değiştiren Jose Carlos Pinto Coelho, Türkiye'de turizm yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi. Aynı zamanda Portekiz Turizm Federasyonu başkanı olan Pinto Coelho, "Bir çok arkadaşım yatırım için Brezilya'yı tercih ederken, ben kültür satacağım Türkiye'yi tercih ettim" dedi.

Portekiz'in ünlü Onyria grubunun sahibi Jose Carlos Pinto Coelho, yatırımlarıyla ilgili DHA'ya değerlendirmelerde bulunurken, Türkiye'ye sadece bir yatırım için gelmediklerini söyledi. Pinto Coelho, turizmde 30 yıllık deneyimleri olduğunu belirterek, "Portekiz'de sürekli büyüyen grubumuzla, Türkiye'ye sadece bir yatırım için gelmedik. Hiçbir yatırımımızı kısa vadeli düşünmedik. Alır geliştirir, büyütür, tanıtır, çok prestijli hale getiririz. Bu tesisi alalı bir yıl oldu. Kültürü farklı. İnsanları çok zeki ve çalışkan. Doğru bir karar vermişiz. Amacımız bu bölgeyi kendisini satacak duruma getirmektir. Bir gurur kaynağı yapmaktır" dedi.

BREZİLYA'YI TERCİH ETMEDİM

Pinto Coelho, Portekizli turizm yatırımcılarının büyük bölümünün yatırım alanı olarak Brezilya'yı tercih ettiğini, kendisinin ise Türkiye'de yatırımı hedeflediğini kaydetti. Kendisinin öncelikle pazarlama alanında çalışan arkadaşlarını Özdere'ye gönderdiğini ifade eden Pinto Coelho, "Bizim hedef kitlemiz müşterilerin Özdere'yi tercih ettiğini öğrendim. Bu bölgede Portekiz gibi büyük bir kültür var. Biz de turizmden ziyade Efes'i, Meryemana Evi'ni, yani kültürü satacağız" dedi.

GOLF SAHASI KURMAK İSTİYORUZ

Portekiz Turizm Federasyonu Başkanı Pinto Coelho, İzmir ve Kuşadası körfezinde turizm sezonunun 12 aya yayılması için de çaba göstereceğini dile getirerek, "En büyük isteklerimden biri bu bölgede bir golf sahası kurmak. Zira bizim tüm yatırımlarımızda golf sahaları var. Eğer bunu yapabilirsek turizm sezonunu daha uzun sürelere yayarız. Sezonu uzattığımızda, kış aylarına yaydığımızda bölge olarak kazançlı çıkarız. Burası benim gerçekten inandığım bir bölge, yatırımlarım devam edecek" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Portekizli Turizm Yatırımcısı, 'Yatırımlarımız Sürecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement