İzmir'de Şizofren Dehşeti! Anne ve Babasını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Şizofren Dehşeti! Anne ve Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Şizofreni tedavisi gören 45 yaşındaki Deniz Çopur, 70 yaşındaki annesi ile 82 yaşındaki babasını bıçaklayarak öldürdü.

25.02.2018 13:54  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Narlıdere ilçesinde şizofreni tedavisi gören Deniz Çopur (45), tartıştığı babası Tahsin (82) ve annesi Tuna Çopur'u (70) bıçaklayarak öldürdü.

TEDAVİ GÖRÜYOR

Olay, Huzur Mahallesi Mandalinlik Sokak'taki sitede meydana geldi. Şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen Deniz Çopur ile babası emekli öğretmen Tahsin ve annesi emekli bankacı Tuna Çopur arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Deniz Çopur, eline geçirdiği bıçakla anne ve babasına saldırdı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Tahsin ve Tuna çifti yere yığılırken, kavga seslerini duyan apartman sakinleri, polise haber verdi. Gelen ekipler, Çopur çiftini yerde kanlar içerisinde yatarken bulup, sağlık ekibi çağırdı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, Tahsin ve Tuna çiftinin öldüğü saptandı.

NORMALDE ANKARA'DA YAŞIYORLAR

Deniz Çopur, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çopur çiftinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada Çopur ailesinin Ankara'da yaşadıkları ve İzmir'deki evlerine ara sıra geldikleri ifade edildi.

İzmir\'de Şizofren Dehşeti! Anne ve Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Şizofren Dehşeti! Anne ve Babasını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • FİLOZOF: İNSANLAR GEÇİNEMİYOR İŞÇİYE 1600 EMEKLİYE 1000 TL NASIL GEÇİNSİN TOPLUMUN ARTIK KİMYASI RUH HALİ ÇÖKTÜ BİTTİ DİNLE MİLLİYETCİLİKLE UYUŞTURUYORLAR AMA SONUNDA PATLIYOR BU TÜR OLAYLARIN CİNNET CİNAYET İNTİHARLARIN ASIL NEDENİ YOKSULLUK SEFALETTİR GERİSİ HİKAYE 17 14 Yanıtla
  • ALLAH IM : Senin herşeye gücün yeter ..Hiçbir insanoğluna böyle bir bela ve müsibet nasip etme allah ım Amin Aimin Amin... 11 0 Yanıtla
  • Zynp: Allah Rahmet eylesin. Çok üzücü. Bu hastalık, tedavisi hiç aksatılmadan yapılması gereken bir rahatsızlık.Allah herkese şifa versin. 8 0 Yanıtla
  • Kader: Kader böyle bisey . Hastalık ne kötü kendi aileni bile böyle gözünü kirpmadan katledebiliyorsun 8 0 Yanıtla
  • zeki ak: adi sistem insanlarımızı ruh hastası yaptı. 5 2 Yanıtla
  • ALLAH IM : Senin herşeye gücün yeter ..Hiçbir insanoğluna böyle bir bela ve müsibet nasip etme allah ım Amin Aimin Amin... 6 0 Yanıtla
  • 1: Ezan gürültuleri, trafik gürultüleri, işsizlik, cahillik, yoksulluk, say say bitmez 0 5 Yanıtla
  • Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı
    21:17 Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, kaçak silah ve mühimmat sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı. Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve bin 846 adet tabanca fişeği bulundu. İş yeri sahibi H.Ç. gözaltına alındı.

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü
    20:55 Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü

    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement