İzmir'deki Halit Ziya Bulvarı'nda geçici trafik düzenlemesi - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Halit Ziya Bulvarı'nda geçici trafik düzenlemesi

İzmir\'deki Halit Ziya Bulvarı\'nda geçici trafik düzenlemesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı bölgesinde aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarını önlemek ve bölgenin altyapısını güçlendirmek için yürüttüğü Birinci Etap Kuşaklama Altyapı Projesi kapsamında, Halit Ziya Bulvarı'ndaki çalışmalara çarşamba gününden itibaren başlıyor.

26.04.2021 18:11  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı bölgesinde aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarını önlemek ve bölgenin altyapısını güçlendirmek için yürüttüğü Birinci Etap Kuşaklama Altyapı Projesi kapsamında, Halit Ziya Bulvarı'ndaki çalışmalara çarşamba gününden itibaren başlıyor. Yağmur suyu, kanal hattı ve içme suyu şebekesinin döşeneceği bulvarda, bir ay sürecek çalışmalar sırasında trafik akışı sokağa çıkma yasağının olmadığı saatlerde tek şeritten sağlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, aşırı yağışlarda Kemeraltı'nda yaşanan su baskınlarını önlemeye yönelik Birinci Etap Kuşaklama Altyapı Projesi proje kapsamında, Fevzipaşa Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı bağlayan Halit Ziya Bulvarı'ndaki çalışmalara başlıyor.

Atatürk Caddesi'ndeki terfi merkezinin denizle bağlantısını tamamlayan büyükşehir, Halit Ziya Bulvarı'nda yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı döşeyecek. 28 Nisan Çarşamba gününden itibaren başlayacak ve bir ay sürecek çalışmalar, trafik akışının olumsuz etkilenmemesi için sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde yürütülecek. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan Alsancak yönüne giden araçların kullandığı bulvarda trafik akışı, hafta içi gündüz tek şeritten sağlanacak. Bulvar, sokağa çıkma yasağının olduğu gün ve saatlerde trafiğe kapalı olacak. Proje kapsamında Saat Kulesi ile Konak (Yalı) Cami arasında yaklaşık 50 metrelik kısımda içme suyu hattı da döşenecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Halit Ziya Bulvarı'nda geçici trafik düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı
    16:18 Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde yapılan çalışmalar sonucunda Ordu'da inşa edilen Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi, geçen yıl nisanda ziyarete açıldı. Gemi ve müze, bir yılda 350 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.

  • Yozgat Valisi: Depremden etkilenen köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahır hasar gördü
    16:14 Yozgat Valisi: Depremden etkilenen köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahır hasar gördü

    Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat'ın Sulusaray ilçesi merkezli dünkü depremden etkilenen Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerine bağlı köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahırın hasar gördüğünü söyledi. AFAD ekipleri, vatandaşlara çadır, battaniye ve yemek dağıttı. Vali Özkan, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, altyapıda herhangi bir arıza olmadığını belirtti.

  • Malatya'da endemik bitki Beydağı Tabiat Parkı'na dikildi
    16:14 Malatya'da endemik bitki Beydağı Tabiat Parkı'na dikildi

    Malatya'nın Pütürge ilçesinde doğal alanı bulunan Peşmen Nevruzu endemik bitkisi, Beydağı Tabiat Parkı'na dikildi. Vali Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Şehit Murat Doğru İlkokulu öğrencileriyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlik, çocukların doğa sevgisini ve çevre bilincini geliştirmeyi amaçlıyor.


Advertisement