İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Spor

İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından organize edilen İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası, 20 Mart Pazar günü İnciraltı Kent Ormanı'nda yapılacak.

18.03.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından organize edilen İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası, 20 Mart Pazar günü İnciraltı Kent Ormanı'nda yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilginin yoğun olduğunu 350 civarında sporcunun duatlona katılacağını söyledi.

Organizasyon içinde halk duatlonunun da yer aldığını kaydeden Güneş, şöyle konuştu:

"Halk duatlonuna da 150 civarında katılım bekliyoruz. Tüm İzmirlileri şenlik havasında geçeceği için pazar günü İnciraltı'na bekliyoruz. İzmir Duatlonu aynı zamanda Türkiye Şampiyonası da olduğu için ilk 3'e girenler Türkiye derecesi almış olacaklar. Sponsorlarımız bisiklet firmalarına, İzmir Valiliğine, İzmir Büyükşehir Belediyesine, Çiğli Belediyesine ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz."

İlk olarak 2008'de Konak Meydanı'nda düzenlenen İzmir Duatlonu 4 yıl aranın ardından 2013 ve 2014'te Sasalı Doğal Yaşam Parkı'nın yanındaki piknik alanında yapılmıştı.

Geçen yıl da İnciraltı Kent Ormanı'nın ev sahipliği yaptığı İzmir Duatlonu'nda Başkan Güneş de yarışacak.

Koşu ve bisikletin yer aldığı duatlonda sporcular, minikler, yıldızlar, gençler, elitler ve yaş grupları kategorilerinde yarışacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement