İzmir Fashıon Week'te Geri Sayım - Son Dakika
Yerel

İzmir Fashıon Week'te Geri Sayım

İzmir Fashıon Week\'te Geri Sayım

İzmir Fashion Week, 12-13-14 Nisan tarihleri arasında Arena İzmir’de düzenlenecek.

05.04.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Fashion Week, 12-13-14 Nisan tarihleri arasında Arena İzmir'de düzenlenecek. Ulusal markaların ve moda tasarımcıların katılımının yanı sıra defileler, söyleşiler, work shopların yapılacağı etkinlikte 2016 yaz sezonu modası sergilenecek.

İzmir Fashion Week; Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Rönasans Ajans ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Moda Tasarımcıları Derneği destekleriyle 12-13-14 Nisan tarihleri arasında Arena İzmir'de düzenlenecek. Organizasyon öncesi Arena İzmir'de; Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Mukadder Özden, Rönesans Ajans'ın sahibi Akif Örük, Loft Görsel Yönetmeni Erdal Güvenç, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Süslüer, tasarımcılar Yiğit Eryendi, Murat Acar, Gökçe Nur Özbek, Ayşe Kaşlıoğlu, Ömer Tanoğlu, Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik İşletmecileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Apaydın ve İzmir Arena İşletme Müdürü İlkay Akçakoca basın toplantısı düzenledi. Organizasyonda, 2016 yaz sezonu koleksiyonları sergilenecek ve toplamda sekiz defile yapılacak. Simge Tertemiz, Ece Begüm Yücetan ve Ebru Öztürk gibi modellerin yer alacağı etkinlik, ücretsiz olacak.

"DÜNYA ÇAPINDA GÜZEL YORUMLAR ALIYORUZ"

Etkinlik öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Mukadder Özden, "Etkinliğimizle hazır giyim sektörü ticaretine katkıda bulunmak, halkın moda ile iç içe olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Türkiye'de hazır giyimin ilerlemesinin, diğer sektörlere de yararı oluyor. Giysilerimizi kombinlediğimiz aksesuar, saç, ayakkabı gibi unsurlar çok önemli. Hazır giyimciler bu kombinleri birlikte değerlendirerek ticaretlerini daha iyi noktalara getirebiliyorlar. Saçıyla, aksesuarıyla yaptığımız defilele sonunda dünya çapında bize çok güzel yorumlar geldiğini görüyoruz. Sektörümüzü tüm bileşenleriyle iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz" dedi.

"SÜRPRİZLER OLACAK"

Rönesans Ajans'ın sahibi Akif Örük ise şunları söyledi: "İyi işler yapmak için bula yola çıktık ve başarılı olduk. İzmir tasarım kenti olduğu için böyle bir organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu yıl sürprizlerimiz de olacak. Murat Boz, Serdar Ortaç ya da Soner Sarıkabadayı sürprizi yapabiliriz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Fashıon Week'te Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement