İzmir Foça'da Makilik ve Otluk Alanda Yangın Korkuttu - Son Dakika
Güncel

İzmir Foça'da Makilik ve Otluk Alanda Yangın Korkuttu

Foça'da makilik ve otluk alanda yangın korkuttuİZMİR'in Foça İlçesi'ndeki otluk ve makilik alanda çıkan yangında alevler yerleşim yerlerine yakın olunca korku yarattı.

24.08.2017 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça'da makilik ve otluk alanda yangın korkuttu

İZMİR'in Foça İlçesi'ndeki otluk ve makilik alanda çıkan yangında alevler yerleşim yerlerine yakın olunca korku yarattı. Orman ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürülürken, 2 hektarlık alan zarar gördü.

Foça ilçe merkezine 1 kilometre mesafedeki İsmetpaşa Mahallesi'nin Yeşiltepe Mevkii'nde bulunan otluk ve makilik bölgede, bugün saat 13.00'te, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler, kısa sürede yayıldı. Yangını görenler orman ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça ve Bağarası İtfaiye gruplarından birer, Orman Bölge Müdürlüğü'ndan 3 söndürme aracıyla müdahale edilen yangın, yaklaşık bir saatlik çalışmayla yerleşim yerlerine 30 metre kadar yaklaştığı sırada kontrol altına alındı. Yangın mahalline yakın bir bölgede bulunan Jandarma Komando Okulu yetkilileri de, gerekirse destek vermek için söndürme çalışmalarını yerinde takip etti. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Foça'da Makilik ve Otluk Alanda Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement