Izmir Hıdırellez Coşkusu Kibariye Ile Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Izmir Hıdırellez Coşkusu Kibariye Ile Yaşandı

Hıdırellez coşkusu Kibariye ile yaşandıİZMİR'in Bornova İlçesi'nde Hıdırellez coşkusu, Bornova Belediyesi'nin düzenlediği Kibariye konseriyle yaşandı.

06.05.2017 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hıdırellez coşkusu Kibariye ile yaşandı

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde Hıdırellez coşkusu, Bornova Belediyesi'nin düzenlediği Kibariye konseriyle yaşandı.

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin konseri için sadece Bornovalılar değil, kentin dört bir yanından gelen binlerce kişi Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu. Kibariye'nin kendi parçalarının yanı sıra pop, rock ve arabesk müziğin bilinen şarkılarını da seslendirdiği konserde büyük coşku yaşandı. Binlerce hayranının eşlik ettiği Kibariye, sempatik tavırlarıyla geceye ayrı bir renk kattı.

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, konseri vatandaşların arasında izledi. Bornova Cumhuriyet Meydanı'nın dolduran herkesten barış için dua etmelerini isteyen Başkan Atila, "Artık anneler ağlamasın. Kardeş kardeşe düşman olmasın. Ülkemizde ve tüm dünyada barış hakim olsun" diye konuştu. Bornovalılar ve İzmirliler'in Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden hiçbir zaman ayrılmayacağını vurgulayan Atila, "Aydınlık yarınlar ve geleceğimiz olan çocuklarımız için Atamızın izinden hiç ayrılmayacağız ve daha çok çalışacağız" dedi. İzmir Marşı'nın hep bir ağızdan coşkuyla söylendiği konser, renkli görüntülerle son buldu.

KADINLARA VE ÇOCUKLARA ÖZEL KUTLAMA

Bornova'daki bir diğer etkinlik ise Bornova Belediyesi ile Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi'nin birlikte düzenlendiği Hıdırellez Şenliği oldu. Büyükpark'taki etkinlikte kadınlar çocuklarıyla birlikte keyifli saatler geçirdi. Roman dansları ekibinin şovlarıyla renklenen kutlamada, Kooperatife üye kadınlar tarafından Hıdırellez'e özel olarak üretilen hediyeler dağıtıldı. Kadınlar, kurdukları stantlarda el emeği ürünlerini sergileme ve satış yapma şansı da buldu. Bir Hıdırellez geleneği olarak ateş yakılıp üzerinden atlanırken, halaylar hep birlikte çekildi.

Izmir Hıdırellez Coşkusu Kibariye Ile Yaşandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Hıdırellez Coşkusu Kibariye Ile Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement