İzmir'in Yerinde Sayma Hali Değişmeli" - Son Dakika
Güncel

İzmir'in Yerinde Sayma Hali Değişmeli"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, İzmir'in çok ciddi sorunları olduğunu ve kentin yerinde sayma halinin değişmesi gerektiğini ifade etti.

12.06.2018 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, İzmir'in çok ciddi sorunları olduğunu ve kentin yerinde sayma halinin değişmesi gerektiğini ifade etti.

Doğan, yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına ve esnafa yönelik ziyaretlerini sürdürdüğünü belirtti.

Gördüğü ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür eden Doğan, Meclis'e girmesi halinde çok çalışacağının sözünü verdi.

İzmir'de yaşayan ve İzmir'e gönül vermiş herkes için elinden geleni yapacağını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"İzmir, Türkiye'nin bir yansımasıdır. İzmir'de memleketimizin dört bir yanından gelmiş ve İzmir'i yuvası yapmış insanlar var. Mardinli, Edirneli, Iğdırlı, Karslı, Muğlalı, Antalyalı, Ankaralı, Yozgatlı, Hakkarili, Diyarbakırlı, Konyalı, Sivaslı, Manisalı ve daha bir çok ilden insanlar gelmiş ve İzmir'i kendilerine ev edinmiş. Bizler İzmir sevgisinde buluşmuş insanlar olarak bütün ülkeyi seviyoruz. Bizim için oralı, buralı yok. Biz evimizdeki tüm insanları seviyor ve hiçbiri arasında ayrım yapmıyoruz."

İzmir'in çok ciddi sorunları olduğunu belirten Doğan, bunun için ellerini taşın altına koymaktan hiç çekinmediklerini belirterek, bu yüzden tüm İzmirlilerin İzmir'in sorunlarını çözmek için çalışacak adaylara oy vermeleri gerektiğine işaret etti.

İzmir'in yerinde sayma halinin bir an önce değişmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, "İzmir'in bu mevcut durumdan çıkabilmesi için sorunlara çözüm üretecek, TBMM'de takipçisi olacak milletvekillerine ihtiyacı var. Bu potansiyel de AK Parti'li milletvekillerinde var. Bu amaçla tüm İzmirlileri İzmir'i tanıyan ve hayatını bu kente adamış adaylara oy vermeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'in Yerinde Sayma Hali Değişmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement