Izmir Kalp Krizinden Ölen Küçük Yağmur'un Anne ve Babasına Dava - Son Dakika
Güncel

Izmir Kalp Krizinden Ölen Küçük Yağmur'un Anne ve Babasına Dava

Izmir'in Bornova İlçesi'nde, 57 yaşındaki Tuncay Ç.'nin tacizine uğradığı öne sürülen ve duruşmada sanıkla karşılaşacak olmasının stresiyle kalp krizinden öldüğü belirtilen 9 yaşındaki Yağmur K.'nın babası T.K., annesi F.K. ve yakınları S.F. hakkında, sanığın kızı T.A.

17.04.2017 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Izmir'in Bornova İlçesi'nde, 57 yaşındaki Tuncay Ç.'nin tacizine uğradığı öne sürülen ve duruşmada sanıkla karşılaşacak olmasının stresiyle kalp krizinden öldüğü belirtilen 9 yaşındaki Yağmur K.'nın babası T.K., annesi F.K. ve yakınları S.F. hakkında, sanığın kızı T.A.'ya saldırdıkları iddiasıyla, 'basit yaralama' suçundan dava açıldı.

Kızılay Mahallesi'nde oturan ilkokul öğrencisi Yağmur K., geçen 29 Temmuz akşamı, babasından izin alıp komşularının kızı G.A. ile balkonlarında oynamaya gitti. Oyun sırasında yaşadıkları tartışma nedeniyle arkadaşı küsüp yanından ayrıldı. Bunun üzerine tek kalan Yağmur K.'nın yanına gelen arkadaşının dedesi Tuncay Ç., iddiaya göre bebek alacağı vaadiyle küçük kızı torununun odasına götürdü. Hem bu odada, hem de evin salonunda, torunu olmadığı sırada Tuncay Ç.'nin tacizine uğradığı öne sürülen Yağmur K., bu durumdan rahatsız olup dışarı çıkarak, karşıdaki evlerine gitti.

STRESE KALBİ DALANMADI

Yaşadıklarını annesine anlatması üzerine ailesi polise şikayette bulundu. Gözaltına alınan Tuncay Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık soruşturmasından sonra Tuncay Ç. hakkında, İzmir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğa cinsel istismarda bulunmak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yağmur K., ilk duruşmadan iki gün önce, geçen 21 Kasım'da kalp krizinden yaşamını yitirdi. Mahkeme heyeti, ikinci duruşmaya avukatı ile birlikte gelen sanık Tuncay Ç.'yi tutukladı. Yağmur K.'nın kalp krizinden öldüğü, İstanbul Adli Tıp Kurumu raporuyla da kesinlik kazandı. Davanın geçen ay yapılan üçüncü duruşmasında ise, üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen, eşinden boşanmış olan 3 çocuk babası servis şoförü sanık Tuncay Ç. tahliye edildi. Yeni rapor alınması için dosya, İstanbul Adli Tıp Genel Kurulu'na gönderildi.

AİLEYE 1 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Kızlarının ölümüne neden olmakla suçladıkları Tuncay Ç.'nin serbest bırakılmasına büyük tepki gösteren Yağmur K.'nın ailesini şoke eden ikinci haber de yine savcılıktan geldi. Duruşma öncesinde kalp krizinden ölen Yağmur K.'nın babası T.K., annesi F.K. ve yakınları S.F. hakkında, sanığın kızı T.A.'ya saldırdıkları iddiasıyla 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ailenin önümüzdeki günlerde asliye ceza mahkemesinde hakim önüne çıkacağı belirtildi.

Izmir Kalp Krizinden Ölen Küçük Yağmur\'un Anne ve Babasına Dava
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Kalp Krizinden Ölen Küçük Yağmur'un Anne ve Babasına Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement