Kaza Yapan Aracın Hız Kadranı 120 Km'de Takılı Kaldı - Son Dakika
Yaşam

Kaza Yapan Aracın Hız Kadranı 120 Km'de Takılı Kaldı

Kaza Yapan Aracın Hız Kadranı 120 Km\'de Takılı Kaldı

İzmir Konak'ta meydana gelen kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazada otomobilin hız kadranı 120 kilometrede takılı kalırken, araç içindeki alkol şişeleri dikkat çekti.

26.04.2015 06:54  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarında bulunan ağaca çarparak yürüyüş bandına düştü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazada otomobilin hız kadranı 120 kilometrede takılı kalırken, araç içindeki alkol şişeleri dikkat çekti.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Şehit Kerem Oğuz Erbay Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne seyir halinde olan Ercan Sarı (28), idaresindeki 35 ETR 20 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil önce yol kenarındaki ağaca çarptı, daha sonra yeşil alanı aşarak yaya yürüyüş bandına düştü.

MOTOR KISMI KOPTU, YANMAYA BAŞLADI

Kazada otomobilin motor kısmı koparak yanmaya başladı. Otomobil sürücüsü Ercan Sarı ve Yaşar Güngör (33) otomobilde sıkışarak ağır yaralanırken, Özgür Herekeli (31), Pakize Buket Canıberk (25) ile Latife Nurcan Kurt (27) hafif şekilde yaralandı.

SIKIŞTIKLARI YERDEN YARIM SAATTE ÇIKARILABİLDİLER

Kazayı görenler durumu sağlık, AKS 110, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri Ercan Sarı ve Yaşar Güngör'ü sıkıştıkları yerden yarım saatlik çalışma sonunda çıkarabildi. Bu sırada otomobilin koparak yanan motoru ise itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ağır yaralı olan Ercan Sarı İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yaşar Güngör Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, hafif yaralı olan Pakize Buket Canıberk ile Latife Nurcan Kurt Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Özgür Herekeli ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulansla kaldırıldı.

OTOMOBİLİN KADRANI 120'DE TAKILI KALDI

Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Ercan Sarı ve Yaşar Güngör'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada otomobilin çarptığı ağaç ortadan ikiye ayrılırken, otomobilin hız kadranının 120 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Kaza yapan araç içindeki alkol şişeleri dikkat çekti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kaza Yapan Aracın Hız Kadranı 120 Km'de Takılı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement