İzmir Kitap Fuarı'nda Tudem Rüzgârı! - Son Dakika
Güncel

İzmir Kitap Fuarı'nda Tudem Rüzgârı!

İzmir Kitap Fuarı\'nda Tudem Rüzgârı!

Tudem Yayın Grubu, 23. kez kapılarını açacak olan İzmir Kitap Fuarı'na yedi ayrı markası, sevilen yazarları ve 1.000'den fazla kültür ve eğitim kitabıyla katılıyor.

12.04.2018 09:44  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir merkezli bir yayın grubu olan Tudem, üç ayrı standıyla, fuarın en büyük katılımcıları arasında yer alıyor.

Tudem Yayın Grubu, 14-22 Nisan tarihleri arasında Kültürpark Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenecek 23. İzmir Kitap Fuarı'na, Delidolu, Desen, Uçanbalık, Tudem Edebiyat gibi kültür; Tudem Eğitim ve BlokTest gibi eğitim markaları ile katılacak. Üç ayrı stantta okurları ile buluşacak olan Tudem Yayın Grubu, 10 yeni kitap, 27 yazar, 62 imza etkinliği, üç söyleşi, bir atölye ve bir yabancı yazar konuğuyla her yaştan okurun ilgisini çekecek dopdolu bir fuar programı sunuyor.

EGE'NİN İKİ YAKASINI EDEBİYAT BİRLEŞTİRECEK!

Avrupalı edebiyat eleştirmenlerince çağının önemli yazarlarından bir olarak anılan Dimitris Sotakis, 14-17 Nisan tarihleri arasında İzmirli okurlarla buluşacak. Fuarın ilk dört günü boyunca Delidolu Yayınları standında Soluğun Mucizesi ve Bir Süpermarketin Hikâyesi isimli romanlarını imzalayacak olan Sotakis, 15 Nisan Pazar günü, İbrahim Arık ve Yılmaz Okyay ile birlikte Smyrna'dan Atina'ya uzanan keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Delidolu'nun İzmirli yazarları Handan Gökçek, Raşel Meseri ve Sara Pardo imza günlerinde okurları ile buluşacak.

OKURUYLA İLK KEZ FUARDA BULUŞACAK KİTAPLAR…

Tudem'in yepyeni kitapları da ilk kez fuarda okurlar ile buluşacak. Michael Morpurgo'nun yeni romanı Eve Giden Uzun Yol ve Aytül Akal'ın çoksatan "Süper Çocuklar" serisinin son kitabı Süs Delisi, Terry Pratchett'in DiskDünya serisinin ilk kez Türkçe yayımlanacak kitabı Hanımlar Beyler ve bilimkurgu üstadı John Wyndham'ın romanı Chocky okurun ilk kez fuarda göreceği kitaplar arasında yer alıyor.

Fuar boyunca Kültürpark'ı mesken tutacak öğrenciler, sevdikleri yazar ile Tudem Yayın Grubu etkinliklerinde buluşma şansını yakalayacak. Mavisel Yener'in "Şiirli Düşler", Aytül Akal'ın "Mıymıy Teyze ile Eğlenceli Bir Gün" ve Hicabi Demirci'nin "Çizginin Çizgisi - Karikatür Atölyesi" başlıklı çalışmaları, fuarın enerjisini artıracak.

YEDİ MARKA VE ÜÇ STANT İLE FUARIN EN BÜYÜKLERİNDEN

İzmir merkezli bir yayın grubu olarak fuarın ev sahiplerinden sayılan Tudem, üç ayrı standıyla, İzmir Kitap Fuarı'nın en büyük katılımcıları arasında yer alıyor. Salon 2-308 numaralı Tudem Edebiyat/Uçanbalık, Salon 2-514 numaralı Delidolu/Desen ve Salon 3-305 numaralı Tudem Eğitim/BlokTest stantlarında İzmirli kitapseverlerle buluşacak.

TUDEM EDEBİYAT ÖDÜLLERİ AÇILIŞ AKŞAMI VERİLECEK

15. yılında ilk kez yetişkin edebiyatı alanında verilen Tudem Edebiyat Ödülleri ise fuarın açılış akşamı düzenlenecek özel bir törende sahiplerini bulacak. Dereceye girenlere İzmirli heykeltıraş Ozan Ünal'ın tasarladığı ödül heykellerinin yanı sıra para ödülleri verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Kitap Fuarı'nda Tudem Rüzgârı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement