İZMİR KÖRFEZİ'NDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Son Dakika
Güncel

İZMİR KÖRFEZİ'NDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

İZMİR Körfezi'nde, Foça açıkları olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

27.02.2023 22:27  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR Körfezi'nde, Foça açıkları olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'in yanı sıra Manisa'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe yol açtı.

Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin merkez üssünü Ege Denizi'nde İzmir'in Foça ilçesinin 4,87 kilometre açığı olarak saptadığı deprem, saat 21.22'de oldu. Yerin 14,5 kilometre altında olan deprem, İzmir'in yanı sıra Manisa'da da hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan sarsıntıyla birlikte bazı vatandaşlar dışarı çıktı. Depremde, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Foça ilçesi, büyüklüğünü ise 4 olarak açıkladı. (DHA)

VALİ KÖŞGER CAN VE MAL KAYBI YOK

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İlimizde Foça merkezli 4.1 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Can ve mal kaybı olduğuna dair bir bilgi tarafımıza ulaşmadı. Geçmiş olsun İzmir. Allah ülkemizi afetlerden korusun ifadelerini kullandı.

Foça'da oturan Recep Armağan, depremin kısa sürdüğünü belirterek, Ayağa kalkmıştım kapıya tutundum düşüyordum. Şiddetini bilmiyorum ama çok sert geldi. Çok kısa sürdü dedi. (DHA)

İZMİR KÖRFEZİ\'NDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İZMİR KÖRFEZİ'NDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement