İzmir, Marble İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

İzmir, Marble İçin Hazırlanıyor

İzmir'de, kent ekonomisine katkı sağlayan, 26 Mart'ta açılacak Marble 2014-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar başladı.

08.03.2014 11:30  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, kent ekonomisine de büyük katkı sağlayan, 26 Mart'ta açılacak Marble 2014-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar başladı.

İzmir'de sadece kendi sektörüne değil, kent ekonomisine 100 milyon dolardan fazla para bırakan; otellerden restoranlara, taksicilere kadar birçok sektöre hayat veren, bu yıl 20'ncisi düzenlenecek Marble 2014-Uluslarası Doğaltaş ve Teknolejileri Fuarı, 26-29 Mart 2014 tarihleri arasında kapılarını açacak. Alanında dünyanın üçüncü büyük fuarı olan Marble için stant kurma hazırlıkları başladı.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, 1995 yılında 47 firmanın katılımıyla 2 bin 600 metrekare alan üzerinde düzenlenen Marble Fuarı'nın, 1998 yılında Uluslarası Fuarlar Birliği (UFI) tarafından üyeliğe kabul edeldiğini belirtti. Örs, "Böylece Marble, ülkemizin, dünya fuar otoriteleri tarafından kabul edilmiş, ilk uluslarası ihtisas fuarı oldu. Her geçen yıl daha iyiye giden fuara, geçen yıl yurtiçi ve dışından 1182 firma katıldı. Fuarı 77 ülke ve yurt içinden 81 ilden söktör temsilcisi ziyaret etti. Bu yıl da aynı canlılığı ve zenginliği ile İzmir'in gururlandığı fuarlarından biri olma özelliğini korurken, kent ekonomisine de önemli katkılar sağlayacak" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir, Marble İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement