İzmir Marketten Yapılan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

İzmir Marketten Yapılan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Marketten yapılan hırsızlık güvenlik kamerasındaİZMİR'in Torbalı ilçesinde, bir marketin tuvalet penceresinden içeri giren hırsızlar, kasadaki 7 bin 500 TL'nin yanı sıra, raflarda ve depoda bulunan 18 bin 500 TL'lik sigara ve tütün ürünlerini çalarak kaçtı.

01.09.2018 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marketten yapılan hırsızlık güvenlik kamerasında

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, bir marketin tuvalet penceresinden içeri giren hırsızlar, kasadaki 7 bin 500 TL'nin yanı sıra, raflarda ve depoda bulunan 18 bin 500 TL'lik sigara ve tütün ürünlerini çalarak kaçtı.

Olay, geçen perşembe günü saat 03.30 sıralarında, Ayrancılar Mahallesi 64 sokak üzerinde meydana geldi. Plakası henüz belirlenemeyen bir otomobille, Nurettin Bilanik'e (40) ait markete gelen 2 hırsız, tuvalet penceresinden içeri girdi. Kasadaki 7 bin 500 TL'yi çalan hırsızlar, daha sonra raflarda ve depoda bulunan, 18 bin 500 TL değerindeki sigara ve tütün ürünlerini, bir şeker çuvalına koyarak gecenin karanlığında kayıplara karıştı. Sabah işyerine gelen Bilanik, hırsızlık yapıldığını görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Jandarma, birinin eşkalini belirlediği iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Nurettin Bilanik, 26 bin TL'yi aşan zararın kendisini çok zor duruma sokacağını belirterek, Ne Bağ-Kur borçlarımı ödeyebildim ne de muhasebeye olan borçlarımı ödeyebildim. 2 yıldır bu marketi işletiyorum, böyle bir olayla karşılaşmadım. Umarım jandarma en kısa sürede yakalar dedi.

Öte yandan, olay anı işyerinin güvelik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, hırsızların markete girişi ve çuvala doldurdukları tütün ürünlerini taşımaları yer aldı.

İzmir Marketten Yapılan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Marketten Yapılan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement