İzmir: Mobesa Kameralarına Yakalanan Kapkaççılar Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İzmir: Mobesa Kameralarına Yakalanan Kapkaççılar Tutuklandı

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki Çankaya Kavşağı yakınında arızalanan aracını sağa çekerek park eden kadın sürücünün cep telefonunu kapkaç yöntemi ile çaldığı ileri sürülen ve MOBESA kameralarının görüntüleri incelenerek yakalanan 4 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

30.05.2006 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki Çankaya Kavşağı yakınında arızalanan aracını sağa çekerek park eden kadın sürücünün cep telefonunu kapkaç yöntemi ile çaldığı ileri sürülen ve MOBESA kameralarının görüntüleri incelenerek yakalanan 4 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 28 Mayıs 2006 Pazar günü Çankaya Kavşağı'ndaki trafik lambaları yakınında meydana gelmiş, arızalanan 35 CCU 39 plakalı otomobilini sağa çekerek bekleme yapan S.M. (Servet Masırcı-20) isimli üniversite öğrencisi kadının aracına yaklaşan 1 kişi, dalgınlığından faydalanarak camdan içeriye uzanıp cep telefonunu kapıp kaçmıştı. Olay yeri çevresindeki MOBESA kameralarının görüntü kayıtlarını inceleyen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kapkaç olayını gerçekleştirdiği öne sürülen U.B. (Ufuk Beşer-18) ve kendisiyle birlikte hareket ettiği iddia edilen E.G. (Ercan Gezginci-22), E.A. (Engin Aydın-22) ve İ.B. (İzzettin Bilgiç-22) isimli şahısları yakalayıp gözaltına almıştı.

Son olayla birlikte Şubat ayından bu tarafa bu bölgede meydana gelen 11 kapkaç olayının mağduru tarafından da teşhis edilen şahıslar, sorgulamalarının ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edilmişti. Sanıklar, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Buca Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir: Mobesa Kameralarına Yakalanan Kapkaççılar Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement