İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi'nde koronavirüs önlemleri - Son Dakika
Ekonomi

İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi'nde koronavirüs önlemleri

İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi\'nde koronavirüs önlemleri

İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Abdullah Salkım, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik site içinde tüm önlemleri aldıklarını ifade etti.

24.03.2020 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Abdullah Salkım, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik site içinde tüm önlemleri aldıklarını ifade etti.

Salkım, yaptığı açıklamada, sitenin Türkiye'nin en büyük tekstil çarşılarından biri olduğunu aktardı.

Binlerce kişinin istihdam edildiği sitede koronavirüse karşı her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Salkım, şunları kaydetti:

"Sitemizde daha sağlıklı çalışmaların sürdürülebilmesi adına yönetim olarak Whatsapp İhbar Hattı oluşturduk. 0 533 283 59 31 numaralı hat ile iletişime geçen iş veren ve çalışanlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Biz site olarak tüm önlemlerimizi titizlikle aldık. Bölgemizi ve iş yerlerini ilaçladık. Tüm üyelerimiz hızlı bir şekilde bilgilendirildi. Site üyelerimiz 7 gün 24 saat bize sosyal medya hesaplarımızdan ve telefon numaralarımızı arayarak ulaşabilirler. Gerek dijital platformlarda gerekse iş yerlerimizde günlük uyarı ve önlemlerimizi paylaşarak üyelerimizi bilgilendirilmeye devam ediliyoruz. Bunun dışında site içerisinde virüs dezenfekte işlemlerimiz de aralıksız devam etmektedir."

Salkım, devletin verdiği desteklerle süreci omuz omuza atlacaklarından şüphelerinin olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi'nde koronavirüs önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement