İzmir Müsiad'da Ümit Ülkü Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

İzmir Müsiad'da Ümit Ülkü Güven Tazeledi

İzmir Müsiad\'da Ümit Ülkü Güven Tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı İzmirli sanayici ve işadamlarının katılımıyla yapıldı.

27.05.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı İzmirli sanayici ve işadamlarının katılımıyla yapıldı.

Balçova Özdilek Whyndam Otel'de yapılan Genel Kurul Toplantısında konuşma yapan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, "2013 Yılı Kasım ayında Abdurrahman Çabuk Başkanımızın yerel seçimler sürecinde aday adaylığı münasebetiyle istifa etmesi sonrasında arkadaşlarımızın teveccühü ile başkanlık görevi bize verilmiş oldu. Öncelikle 1993 yılından bugüne her dönemde İzmir MÜSİAD'a değer katan çalışmalarıyla ivme kazandıran MÜSİAD İzmir Şubesi'nde görev alan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Her yıl Ocak ayında yaptığımız Genel Kurul Toplantımız 2013 yılında yapılan Tüzük değişikliği ile iki yılda bir yapılmasına karar verilmiştir. Bu sebeple 2014 yılı Ocak ayında olağan Genel Kurul Toplantımız yapılmamış olup, 2015 Ocak ayında yapılacaktır. Malumlarınız kurumlar, yeni yapılanmalar içine girmek zorundadırlar. Yeni yapılanmalar bazen zaruret hasıl olduğunda hayata geçirilir, bazen de gereklilik hasıl olduğunda.

Kurumsal süreklilik, dinamizm, sürekli kendini yenileme, teknolojinin getirmiş olduğu yeniliklere kısaca çağın hızına ayak uydurmak gerekliliği biz işadamlarının iş dünyasının ayakta kalması için olmazsa olmazlarındandır. Bu sebeple bugün gerçekleştirmek üzere bir araya geldiğimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile yönetime yeni katılım sağlayacak üyeler ile yepyeni projelere imza atacak arkadaşlarımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Çünkü her yenilik, yeni kazanımlar demektir" dedi.

Divan Başkanlığını Abdülkadir Karaman'ın yaptığı toplantıda tek liste ile girilen kongrede Ümit Ülkü güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Genel kurul toplantısı sonunda Ümit Ülkü yaptığı teşekkür konuşmasında, "Milletinin değerlerinin farkında ve bu değerlere bağlı iş adamları olduğumuzu unutmadan, geçmişine sahip çıkarak, geleceğin en güzeline talip olan ve bunun gereğini yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Toplantı sonunda 2011-2013 yılları arasında Şube Başkanlığı görevi yapan Abdurrahman Çabuk'a Ümit Ülkü teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ümit Ülkü Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri; Ünal Soytekin, Cüneyd Dayhan, A. Kadir Uçar, Ahmet Ayakdaş, Aslan Bilgi, Murat Unganer, Sedat Bay, Galip Atar, Onur Akgün, Mustafa Can, Gerçek Tekin, Mustafa Alkan, Erhan Ünver, Yusuf Aydın, Nihat Aydın, Halil Demirdöven, Nevzat Şahin, Ergin Aktaş, Dr. Mustafa Yaşar, M. Zeki Bulut, Tercan Özkaracaabatlıoğlu, İdris Avcı, Ayhan Barkın, Abdullah Büyükkutlu seçildi. Denetleme Kurulu Üyeleri ise Fatih Toksal, Mehtap Uçar, Veysel Güldoğan, Sevinç Özel, Serdar Aydoğan, Abdullah Bakar'dan oluştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Müsiad'da Ümit Ülkü Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement