İzmir Nöbette Ölü Bulunan Asker Ödemiş'te Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İzmir Nöbette Ölü Bulunan Asker Ödemiş'te Toprağa Verildi

Afyonkarahisar'da vatani görevini yaptığı Orduevi'ndeki nöbet kulübesinde ölü bulunan er Mustafa Ç.'nin (Çınar) (20) cenazesi askeri törenle memleketi İzmir'in Ödemiş ilçesinde toprağa verildi.

20.11.2018 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da vatani görevini yaptığı Orduevi'ndeki nöbet kulübesinde ölü bulunan er Mustafa Ç.'nin (Çınar) (20) cenazesi askeri törenle memleketi İzmir'in Ödemiş ilçesinde toprağa verildi.

Afyonkarahisar merkezindeki Orduevi'nde vatani görevini yapan er Mustafa Ç.'nin nizamiye girişinde nöbet tuttuğu kulübeden dün (Pazartesi) saat 18.30 sıralarında silah sesi duyuldu. Nizamiyedeki diğer askerler ses üzerine girdikleri kulübede Mustafa Ç.'yi başından vurulmuş halde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Mustafa Ç., burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, Mustafa Ç.'nin intihar ettiği ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma başlattı. Mustafa Ç.'nin cenazesi bu sabah Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde düzenlenen askeri törenin ardından memleketi İzmir'in Ödemiş ilçesine uğurlandı. Mustafa Ç.'nin Türk bayrağına sarılı tabutu, askeri eskort eşliğinde Ödemiş'in kırsal Günlüce Mahallesi'ndeki baba evinin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Mustafa Ç.'nin tabutu araçtan indirilmeden hellalik alındı. Ardından boşanmış olmaları nedeniyle cenaze aynı mahalledeki ana evinin önüne getirilip, ayrıca burada da helallik alındı. Daha sonra Mustafa Ç. için öğlen Günlüce Merkez Camii'de cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Ödemiş Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Umur Kılıç, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüsnü Korkmaz, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, Mustafa Ç.'nin uzun yıllar önce boşandıkları öğrenilen annesi Ganime Ç. ile babası Yaşar Ç., 17 yaşındaki kız kardeşi İlayda Ç., siyasi partilerin temsilcileri ve kamu kurum ve kuruşlarının müdürleri ile askerler katıldı. Kılınan namazın ardından Mustafa Ç.'nin askerlerin omzunda taşınan tabutu Günlüce Mahalle Mezarlığı'na götürüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. Uzun süre mezarın başından ayrılamayan baba Yaşar Çınar'a tabutun üzerindeki Türk bayrağı ile oğlunun çerçeveli fotoğrafı verildi. Anne Ganime Ç.'ye de ayrıca askerler tarafından bir Türk bayrağı verildi.

İzmir Nöbette Ölü Bulunan Asker Ödemiş\'te Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Nöbette Ölü Bulunan Asker Ödemiş'te Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement