İzmir Özhaseki: Kimliksiz ve Sağlıksız Şehirlere Sahibiz - Son Dakika
Güncel

İzmir Özhaseki: Kimliksiz ve Sağlıksız Şehirlere Sahibiz

Özhaseki: Kimliksiz ve sağlıksız şehirlere sahibiz (3)KÜLTÜR MERKEZİNİ AÇTIÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özshaseki, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde yapımı tamamlanan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin açılışını yaptı.

20.09.2017 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özhaseki: Kimliksiz ve sağlıksız şehirlere sahibiz (3)

KÜLTÜR MERKEZİNİ AÇTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özshaseki, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde yapımı tamamlanan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin açılışını yaptı. Merkez önündeki tören Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.

Halk oyunları gösterisinden sonra kürsüye gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, şunları söyledi: "Bizim hizmet sözümüz vardı, bahanelere sığınmayıp hizmet ettik. Kültür merkezini yaptık, tamamladık. Tüm siyasi partilerden temsilcilerimiz var. İddialı söylüyorum. 30 Mart seçimlerinde onlarca miting yaptık. Vaatlerde bulunduk. Vaat edip de yerine getiremediğimiz hiçbir sözümüz kalmadı. Vaat etmeyip yaptıklarımız var" dedi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da, "Belediye başkanlarımız, kendi ilçelerinde Ak Partili belediyle başkanı olma cesaretini gösterdiler. Görev süreleri hep mücadeleyle geçti. Bundan sonrada geriye kalan 1.5 yıllık sürede üzerimize düşen ne varsa belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile şehirlerimize yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin en yaşanabilir şehrini inşa ettiniz. Ak Partililer, İzmir'e hizmet eder. Yaşanabilir şehirler kurmak istiyoruz. İnsanlarımız daha rahat ortamda yaşamak istiyor. 7 ilçe belediyemizde bunu sağladık. Sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın konuşmasından sonra ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kürsüye çıktı. Hizmet ettiğiniz insanları seviyorsanız onlara aşkla bağlıysanız işin altından kalkarsınız. İşin birinci adımı hizmet. Hizmet ettiğiniz insanları sevmektir. Hizmetin birinci adımı bu. Sonra iyi niyetle çalışmaktır. Mazeret üretmeden, mazeretlerin arkasına sığınmadık" dedi.

"KAZANDIKLARIMLA SUCUK DAĞITTIM"

Hakkındaki bazı suçlamalarla ilgili davaları da anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hakkımda yalan yanlış suçlamalarda bulundular. Sonuç ne oldu? Oybirliğiyle iki kere görüldüğü mahkemelerde reddedildi. Çünkü sahte belgelerdi, yalandı. Madem makul insanlarsınız özür dileyin bende hakkımı helal edeyim. Ama onlar ne yaptı? Televizyonlara çıkıp 'davaları kazandık' diyorlar. Ben bunlara açtığım davaların bazılarını kazandım. Aldığım paraları ne yaptım. Bu parayla sucuk alıp, vatandaşlara dağıttım. Arada 'siyasetçi hırsız olmamalı' diye açıklama yapıyorlar. Doğru söylüyorlar ama yolsuzluklar hep sizin zamanınızda oldu" dedi. Konuşmalardan sonra merkezin açılışı yapıldı.

İzmir Özhaseki: Kimliksiz ve Sağlıksız Şehirlere Sahibiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Özhaseki: Kimliksiz ve Sağlıksız Şehirlere Sahibiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement