İzmir Rahvan Atlar, Ödemiş'te Yarıştı - Son Dakika
Güncel

İzmir Rahvan Atlar, Ödemiş'te Yarıştı

İzmir'in Ödemiş ilçesinin kırsal Demircili Mahallesi'nde, bu yıl 9'uncusu düzenlenen rahvan at yarışları, 170 atın katılımıyla yapıldı.

25.11.2018 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinin kırsal Demircili Mahallesi'nde, bu yıl 9'uncusu düzenlenen rahvan at yarışları, 170 atın katılımıyla yapıldı.

Ödemiş Belediyesi ve Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicilik Spor Kulübü Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen 9'uncu Demircili Rahvan At Yarışları, renkli görüntülere sahne oldu. Ödemiş ile çevre il ve ilçelerden 170 namlı rahvan atın katıldığı yarışlar, gün boyu 'Baş, Baş Altı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, 4'lü,3'lü, Tozkoparan ve İthal A' olmak üzere 9 kategoride yapılan yarışlara ilgi büyük oldu. Yarışları, Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 kişi izledi. Zeybek gösterilerinin renk kattığı yarışlar öncesinde konuşan Mahmut Badem, 17 Mart 2019 tarihindeki yarışların Günlüce Mahallesi'nde yapılan yeni yarış alanında düzenleneceği müjdesini verdi.

İthal A kateagorisindeik ilk koşunun birincisi Bekir Pekcan oldu. Pekcan'a kupasını Başkan Badem verdi. Diğer kategorilerdeki yarışlar sürerken,

dereceye girenlere kupa ile ödüllendirileceği bildirildi.

İzmir Rahvan Atlar, Ödemiş\'te Yarıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Rahvan Atlar, Ödemiş'te Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement