İzmir Sp'li Karamollaoğlu Eğer Bunlar Bir Oy Alırlarsa Oluşturdukları Korkudan Dolayı Alırlar - Son Dakika
Politika

İzmir Sp'li Karamollaoğlu Eğer Bunlar Bir Oy Alırlarsa Oluşturdukları Korkudan Dolayı Alırlar

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti Hükümeti'ni eleştirerek, Memleketimizde endişeli bir süreç var. Bu hükümet başta sorunları çözecek gibi gözüktü ancak çözemediler.

24.02.2019 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti Hükümeti'ni eleştirerek, Memleketimizde endişeli bir süreç var. Bu hükümet başta sorunları çözecek gibi gözüktü ancak çözemediler. Milletimiz de bunu gördü. Eğer bunlar bir oy alırlarsa oluşturdukları korkudan dolayı alırlar dedi. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak için Kemalpaşa'ya geldi. Karamollaoğlu, toplantı öncesinde partisinin Kemalpaşa İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltı da partililerle bir araya geldi. Buradaki konuşmasında İzmir'de güzel sonuçlar alacaklarını belirten Karamollaoğlu, İzmir'de de seçime tek başına giren partinin Saadet Partisi. Bu sefer farklı bir hava esiyor. Memleketimizde endişeli bir süreç var. Bu hükümet başta sorunları çözecek gibi gözüktü ancak çözemediler. Milletimiz de bunu gördü. Eğer bunlar bir oy alırlarsa oluşturdukları korkudan dolayı alırlar. Eleştirdikleri tek parti dönemine döndüler. Valiler ve kaymakamlar bizden olacak kişileri tehdit ettiler. Ayıptır. Ülkeyi bu hale getirmeye kimsenin hakkı yok dedi.

İktidarın illet ve zillet ittifakı eleştirilerine sert çıkan Karamollaoğlu, Prensip olarak ittifak yapılmasına karşı değiliz. Herkes ittifak yapabilir. Ancak biz

bu seçime ittifaksız giriyoruz. En açık delili 1389 seçim bölgesinin tamamında kendi adaylarımız ile bu seçime katılıyor olmamız. Buna rağmen halen bizleri birileri ile ittifak yapıyorsunuz diye itham etmeye kalkıyorlar diye konuştu.

'EKONOMİ FELÇ OLDU'

Türkiye'nin çok badireli bir süreçten geçtiğini öne sürerek Karamollaoğlu, şöyle dedi

Bu seçimlere adil bir şekilde gitmiyoruz. Medyanın yüzde 90'ını iktidarın kontrolünde bulunuyor. İktidarın yaptığı yanlışları milletin bilme olasılığı yok. Bize de söz hakkı vermiyorlar. Gayri adil bir şekilde seçime gidiyoruz. İmkanlarımızda adil dağıtılmıyor. Seçime gidilirken adalet felç oldu. Eğitimimiz felç oldu. İşsizlik her geçen gün artıyor. Hükümet bu konuda herhangi bir tedbir almıyor. Dış politika da bir çıkmazın içindeyiz. Sağlık sistemi de patinaj yapmaya başladı. Bu seçimlerde iktidara bir ihtar verilecek.

'KAZANACAĞIMIZDAN KORKUYORLAR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne yönelik eleştirilerine değinen Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı bize karşı suskunluk orucu tutuyordu. Bir kere bile Saadet demiyorlardı. Şimdi, Saadet Partisi ağzından eksik olmuyor. Çünkü kazanacağımızdan korkuyorlar. Koktukları başlarına gelecek. Biz, kazanacağız. Yaptıkları yanlışları görmüyorlar. İkazlara da hiç dikkat etmiyorlar. Çıkın bir televizyon kanalında konuşalım adalet ve kalkınma var mı, yok mu görelim dedi.

'EKONOMİYİ TANZİMLER DÜZELTMEZ'

İktidarın ekonomi politikasını eleştiren Karamollaoğlu, şöyle devam etti

16 yıldır iktidardalar ve borçlar sürekli artıyor. Esnaf, çiftçi iflas etti. Hiçbir yönetim döneminde ülke bu kadar borçlanmadı. Karşımızdaki arkadaşların kim olduğunu biliyoruz. Hatalarını söylüyoruz. Ama hiç ders almadılar. Ama bazen dinliyorlar, İstanbul'a ihanet ettiklerini söylüyorlar. Ancak yine aynı yolda devam ediyorlar. Bunun ne mantığı var. Şimdi, yatırımları tamamlayacak güçleri kalmadı. Bu akılla giderseniz yapamazsınız. Ekonomiyi tanzim satış mağazaları düzeltmez.

İzmir Sp\'li Karamollaoğlu Eğer Bunlar Bir Oy Alırlarsa Oluşturdukları Korkudan Dolayı Alırlar
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika İzmir Sp'li Karamollaoğlu Eğer Bunlar Bir Oy Alırlarsa Oluşturdukları Korkudan Dolayı Alırlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement