İzmir-Üniversitede Aidiyeti Artıran Mağaza - Son Dakika
Güncel

İzmir-Üniversitede Aidiyeti Artıran Mağaza

Üniversitede aidiyeti artıran mağazaİzmir'de, Ege Üniversitesi'nce kampüste açılan 'Ege Store' adlı mağazada logolu ürünlerin satışına başlandı.

11.05.2018 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitede aidiyeti artıran mağaza

İzmir'de, Ege Üniversitesi'nce kampüste açılan 'Ege Store' adlı mağazada logolu ürünlerin satışına başlandı. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, üniversiteye aidiyet duygusunu artırarak, 'Ege Üniversitesi' markasını görünür kılmak istediklerini söyledi.

Ege Üniversitesi'nin resmi logolu ürünleri, 'Ege Store' adlı mağazada satışa sunuldu. Kartvizitlikten bardağa, anahtarlıktan kaleme, defterten tişörte, plaketten kupaya kadar 30 çeşit ürünün yer aldığı mağaza, hem üniversiteliler arasındaki aidiyet duygusunu artırıyor hem de alıcılara üniversiteyi sembolize eden hediye seçeneği sunuyor. Üniversitenin Mediko otoparkındaki mağazanın açılışını yapan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi'ni Güçlendirme Vakfı'na ait mağazadan elde edilen gelirle üniversiteye de katkı sağlanacağını belirterek, Ege Üniversitesi 63 yıllık köklü üniversite. Öğretim üyelerimiz de öğrencilerimiz de yurt dışına gittiğinde ya da misafir ağırladıklarında Ege Üniversitesi'ni sembolize eden hediye bulamıyordu. Bu büyük eksiklikti. Bu mağazada satılacak ürünleri internet sitesinde anket yaparak belirledik. Ürünler üretildi ve satışa sunuldu. Şimdilik çok ilgi görüyor dedi. Ege Üniversitesi'nin, Türkiye'nin ve bölgenin güçlü markası olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Budak, bu markayı üniversite olarak her daim görünür kılıp, daha yukarılara taşımak istediklerini söyledi. Rektör Budak, Ege Üniversitesi markasının resmi logolu ürünlerinin bulunduğu bir alana ihtiyacı vardı. Mezunlarımız da çok ilgili. Okulu bitirip iş hayatına atılsa da üniversiteyi sembolize eden bir tişört yada kalem almak istiyor. Biz de farklı talepleri değerlendirerek ürün çeşidimizi artıracağız diye konuştu.

İzmir-Üniversitede Aidiyeti Artıran Mağaza
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir-Üniversitede Aidiyeti Artıran Mağaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement