İzmir Usta Oyuncu Kemal İnci, İzmir'de Öldü - Son Dakika
Güncel

İzmir Usta Oyuncu Kemal İnci, İzmir'de Öldü

Usta oyuncu Kemal İnci, İzmir'de öldü (2)'KANSERİ YENDİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYDU'Yeşilçam'ın İzmir'de hayatını kaybeden usta oyuncusu Kemal İnci'nin yeğeni Murat İnci, amcasının kısa bir süre önce kanseri yendiğini ve ani ölümü karşısında çok üzüldüklerini söyledi.

30.09.2018 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta oyuncu Kemal İnci, İzmir'de öldü (2)

'KANSERİ YENDİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYDU'

Yeşilçam'ın İzmir'de hayatını kaybeden usta oyuncusu Kemal İnci'nin yeğeni Murat İnci, amcasının kısa bir süre önce kanseri yendiğini ve ani ölümü karşısında çok üzüldüklerini söyledi. Yaklaşık 25 yıldır Ürkmez'de oturan amcasının Karşıyaka'dan 15 gün önce ev aldığını ve daha eşyalarını tam olarak yerleştiremediğini ifade eden İnci, amcasının 'Yeşilçam'ın anıları 2' kitabını çıkarmak için hazırlık yaptığını söyledi. Cenazenin yarın defnedileceğini belirten İnci, "Amcam 25 yıldır Ürkmez'deki Orhanlı Köyü'nde oturuyordu. Bahçe işleri ağır gelmeye başladığı için 15 gün önce Karşıyaka'da ev almıştı. Ege Üniversitesi'nde lenf kanseri nedeniyle kemoterapi görüyordu. Kısa bir süre önce de sonuçları iyi çıkınca 'bu kanseri de yendim' deyip, kutlamıştık. Her şey iyiydi, sonuçları çok iyiydi. Bu sabah uyurken kalp krizi geçirip vefat ettiğini duyduk. Şaka gibi yani, çok üzüldük. Ben haftanın üç dört günü gelirdim yanına. Uykuda kalp krizi geçirmiş. Buraya yeni taşınmasına rağmen çok iyi komşulara sahipti. Bu eve de yeni taşınmıştı, yaşamaya ömrü yetmedi. Babam Bilal İnci gibi, amcam Kemal İnci'de Türk sinemasının başlangıcıdır. Türk sineması için de çok büyük kayıp. En son vücudu kaldırmadığı için yazarlıkla uğraşıyordu. Milletine öyle faydalı olmak istiyordu. Yeşilçam'ın anıları kitabının ikincisini çıkaracaktı, zamanı yetmedi" dedi.

Amcasının özel bir vasiyeti olmadığını söyleyen Murat İnci, kendisinin nerede ölürse oraya gömülmek istediğini ve bunun için de cenazenin İzmir'de toprağa verileceğini belirtti.

İzmir Usta Oyuncu Kemal İnci, İzmir\'de Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Usta Oyuncu Kemal İnci, İzmir'de Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement