İzmir Yelkenli Teknede 65 Kaçak ve 1 Organizatör Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir Yelkenli Teknede 65 Kaçak ve 1 Organizatör Yakalandı

Yelkenli teknede 65 kaçak ve 1 organizatör yakalandıİZMİR'in Foça İlçesi'nden yelkenli tekneyle ve yasadışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 65 kaçak ve 1 organizatör, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

10.10.2017 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yelkenli teknede 65 kaçak ve 1 organizatör yakalandı

İZMİR'in Foça İlçesi'nden yelkenli tekneyle ve yasadışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 65 kaçak ve 1 organizatör, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

Sahil güvenlik keşif uçağı, bugün saat 06.00'da, Aslanburnu Mevkii açıklarında, kaçakları taşıyan, Bodrum Limanı'na bağlı 'Boreas' isimli yelkenli tekneyi tespit etti. Bölgeye yönlendirilen Sahil Güvenlik Botu TCSG-4, müdahale ettiği yelkenliyi yedeğine alarak, Foça Balıkçı Barınağı'na getirdi. Kaçaklar, jandarmaya teslim edildi. 7'sinin Sri Lanka, 25'i Afgan, 1 Iraklı ve 32'sinin Suriyeli kaçakların İl Göç İdaresine gönderileceği öğrenildi. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu gruptaki Afgan engelli ve hasta 12 yaşındaki bir çocuk dikkati çekti. Organizatör olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 49 yaşındaki H.K. (Hayati Kandir) işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

İzmir Yelkenli Teknede 65 Kaçak ve 1 Organizatör Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Yelkenli Teknede 65 Kaçak ve 1 Organizatör Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement