İzmirli Avukatlar Başkanını Seçiyor - Son Dakika
Politika

İzmirli Avukatlar Başkanını Seçiyor

- İzmirli avukatlar başkanını seçiyorİZMİR - Beş adayın başkanlık için yarıştığı İzmir Barosu'nun olağan genel kurulunda oy verme işlemi başlarken, yaklaşık 9 bin avukat sandık başına gitti.

21.10.2018 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İzmirli avukatlar başkanını seçiyor

İZMİR - Beş adayın başkanlık için yarıştığı İzmir Barosu'nun olağan genel kurulunda oy verme işlemi başlarken, yaklaşık 9 bin avukat sandık başına gitti.

İzmir Barosu'nun olağan genel kurulu, Kültürpark'ta gerçekleştiriliyor. Dün başlayan genel kurulda, başkanlık divanı seçildi, tahmini bütçe ve bütçe kararnamesinin karara bağlanmasının ardından, başkan adayları konuşma yaptı. Genel kurulun bugünkü bölümünde ise iki aday çıkaran Cumhuriyetçi Avukatlar Grubundan Mustafa Çetin ile Atalay Aksay, Çağdaş Avukatlar Grubundan Özkan Yücel, Yenilikçi Avukatlar Grubundan Muhammet Özekes ve Milliyetçi Avukatlar Grubundan Ömer Fatih Şimdi başkan seçilebilmek için yarışıyor.

Oy verme işleminin saat 09.00'da başladığı genel kurulda, adaylar salon dışında kurulan stantlarda çalışmalarını devam ettiriyor. Oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek olan genel kurulda, İzmir Barosu'na kayıtlı yaklaşık 9 bin avukatın yeni başkanı belli olacak.

İzmirli Avukatlar Başkanını Seçiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İzmirli Avukatlar Başkanını Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement