İzmirli Dördüzlerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

İzmirli Dördüzlerin Karne Heyecanı

İZMİR'in Gaziemir ilçesindeki Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu'nda eğitim gören dördüzler, karne heyecanı yaşadı.

19.01.2018 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Gaziemir ilçesindeki Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu'nda eğitim gören dördüzler, karne heyecanı yaşadı.

Ayrı yumurta dördüzü oldukları için birbirine çok benzetilmeyen kardeşler Ali Efe, Nazlı, Sude ve Aleyna Top, karneleriyle birlikte teşekkür belgelerini aldı. Beraberce sarılıp, uyumanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen dördüzlerin öğretmeni Mukaddes Tosun'un ise bu konuda en tecrübeli öğretmenlerden olduğu ortaya çıktı. Tosun'un daha önce üçüz kardeşleri mezun ettiği belirtildi. Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu'nun 4'üncü sınıfına giden dördüzler, karneleri ile teşekkür belgelerini, sınıf öğretmeni Mukaddes Tosun'un elinden aldı. Aynı sınıfa giden, birlikte oyun oynayıp, ders çalışan kardeşleri, heyecanlı ve mutlu anlarında anne Fatma Top ve baba Engin Top da yalnız bırakmadı.

'UYUMLU VE BAŞARILILAR'

Büyüyünce doktor olmak istediklerini söyleyen dördüzlerin öğretmeni Mukaddes Tosun, öğrencilerinin okula geldikleri ilk günü hatırlatarak, "Öğretmenler arasında şanslının kim olacağını konuştuk. Dördüz kardeşler, bana çıktı. Kendimi bu konuda şanslı hissediyorum; çünkü daha önce de üçüz öğrencileri mezun ettim. Bu öğrencilerim de çok uyumlular ve başarılılar" dedi.

Dördüzlerin babası Engin Top ve annesi Fatma Top ise 4 çocuğu aynı anda büyütmenin zorlu; ancak bir o kadar da zevkli olduğunu söyledi. Baba Top, çocuklarından Ali Efe'nin resim yapmayı sevdiğini, Aleyna ve Nazlı'nın matematikte daha başarılı olduğunu, Sude'nin de müziğe ilgi duyduğunu anlattı. Dördüz kardeşler ise birbirine sarılıp, uyumanın, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve zaman zaman tartışsalar bile hemen barıştıklarını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmirli Dördüzlerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement