İzmirli Gençler Basketbol Turnuvasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

İzmirli Gençler Basketbol Turnuvasına Katıldı

İzmirli Gençler Basketbol Turnuvasına Katıldı

Urla Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 2. Streetball Turnuvası düzenledi.

20.05.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 2. Streetball Turnuvası düzenledi. Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen turnuva, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın hava atışlarıyla başladı.

Urla Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla başlayan turnuvanın açılışına İzmir Valisi Mustafa Toprak, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar,Eski Korgeneral Cahit Sarsılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu as başkanı ve aynı zamanda Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, Eski A Milli Takım antrenörü Fehmi Sağdıkoğlu, Eski Milli Takım ve Süper Lig antrenörü Gencer Baytimur, İzmir Halk Sağlığı Müdürü Bediha Türkyılmaz, sporcular ve Urla halkı katıldı.

Küçük, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 40 takımın yer aldığı turnuva ilk maçın startının verilmesiyle başladı. 148 sporcunun yer aldığı turnuvada dört gün boyunca 87 maç yapılacak. Sporcular Urla Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan mini basketbol sahalarında kıyasıya mücadele edecekler. 22 Mayıs Pazar günü oynanacak final karşılaşmalarından sonra dereceye giren basketbolcular için ödül töreni yapılacak.

"GENÇLERİMİZE TEMİN EDECEĞİZ"

Gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Vali Mustafa Toprak; " Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu ülkeyi, bu kutlu meşaleyi sonuna dek Türkiye Cumhuriyeti devletimizin birliği beraberliği mukaddesatı, tüm değerleri ve tüm kazanımlarıyla birlikte bu kutlu emaneti geleceğe götürmek üzere gençlerimize temin edeceğiz. Gençlerimizde bu kutlu meşaleyi hiçbir aksaklığa sebebiyet vermeden taşımak üzere daha sonraki kuşaklara aktaracaklardır" dedi.

"ATA'MIZIN İZİNDEN GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bu önemli günü bizlere milli bayram olarak miras bırakan Ata'mızın izinden gitmeye, varoluş mücadelemizi coşkuyla, heyecanla, gururla yaşamaya devam edeceğiz diyerek konuşmasına başlayan Başkan Uyar; "Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum. Genç arkadaşlarım, unutmayınız ki, Birinci vazifeniz, Bağımsız Türkiye Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur!" diye konuştu.

Türkiye Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Programı kapsamında bisiklet dağıtım töreni gerçekleşti. Derslerinde başarılı olan 50 öğrenciye bisikletleri Vali Mustafa Toprak, Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar tarafından takdim edildi.

Çeşmealtı Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş ortaokulu öğrencilerinin atık malzemeler defile gösterisi ve Sahaja Yoga Türkiye gösterisi ile turnuva renkli görüntülere sahne oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirli Gençler Basketbol Turnuvasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement