İzmirsporlu Erhan Küçük: İzmir'e Borcum Var - Son Dakika
Güncel

İzmirsporlu Erhan Küçük: İzmir'e Borcum Var

İzmirsporlu Erhan Küçük: İzmir\'e Borcum Var

Kasımpaşa formasını giydiği dönemde attığı gollerle iki kez Altay'ın, bir kez de Karşıyaka'nın Süper Lig yoluna engel oldu.

09.08.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa formasını giydiği dönemde attığı gollerle iki kez Altay'ın, bir kez de Karşıyaka'nın Süper Lig yoluna engel oldu. Yeni sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig takımı İzmirspor'a transfer olan Erhan Küçük, "İzmir'e borcum var. İzmirspor'u şampiyon yaparak bu borcu ödemek istiyorum" dedi. Geçen sezon amatörlüğe dönerek Adana'nın Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcisi Osmaniyespor'da oynayan 34 yaşındaki golcü, "İzmirli futbolseverler bana tepkili olabilirler ama ben sahaya çıktığım zaman sadece görevimi yapmaya, giydiğim formanın hakkını vermeye çalışırım. Kimseye saygısızlık yapmam. İzmir kulüpleriyle, camialarıyla, taraftarlarıyla Süper Lig'i sonuna kadar hak ediyor" şeklinde konuştu.

Altay'ın 3'üncü Lig'e düşmesine çok üzüldüğünü, Karşıyaka ve Göztepe'nin ise bu sezon Süper Lig'e yükseleceğine inandığını sözlerine ekleyen Erhan şöyle devam etti:

"Umarım Altay eski günlerine çabuk döner. Hem Göztepe, hem de Karşıyaka çok iyi kadrolar kurdu. Ben İzmir kulüpleri de taraftarlarını gerçekten seviyorum. İstanbul'da garip isimli birçok kulüp var mesela. Bu yüzden İzmirspor'un bu Bölgesel Amatör Lig'de olmasına anlam veremiyorum. Artık kariyerimin sonlarına geldim. İzmirspor'a ekonomik bir beklentiyle değil, futbolu sevdiğimden ve güzel anılar bırakmak için geldim. Takımın kaptanlığını yapacağım. Her karşılaşmaya 'kaç gol atarım' düşüncesiyle çıkacağım."

UNUTULMAZ MAÇLAR

Erhan Küçük, Kasımpaşa forması giydiği 2006-07 sezonunda Altay'ı, normal süresi 2-2, uzatma bölümü 3-3 biten PTT 1'inci Lig play off finalinde seri penaltılarla yendiklerini unutamadığını söyledi. Erhan, "O maçta benim golümle öne geçtik. İkinci yarının başında 10 kişi kaldık. Altay 2-1'i yakaladıktan sonra çok gol kaçırdı. 90+4'te attığımız golle maçı uzatmaya götürdük. Sonra Altay durumu 3-2 yaptı. Ama 120. dakikada ben bir gol daha atıp maçı penaltılara taşıdım, seri penaltılarla da Süper Lig'e çıktık. 1'i normal sürede, 1'i uzatmada, 1'i de penaltılarda olmak üzere 3 gol attığım o maç unutulmaz" dedi.

Süper Lig'den düştükten sonra 2008-09'da Altay'ı bu kez play off yarı finalinde elediklerini, daha sonra finalde Karşıyaka'yı saf dışı bıraktıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Altay'a yarı finalde 1'i normal sürede, 1'i seri penaltılarda 2 gol attım. Karşıyaka finalinde 1 gol, 1 asistle oynadım. Play off'lar benim için çok önemli. Sezon boyunca attığınız 20 golü kimse hatırlamaz, ancak final müsabakalarıında attığınız ya da atamadığınız gollerle hafızalara kazınırsınız. O zamanki Altay ve Karşıyaka gerçekten çok iyi kadrolara sahipti. Artık o kalitede futbolcu yetişmiyor" diye konuştu.

Havaalanında 200 Altaylı

Giresinspor'da forma giydiği 2010-11 sezonunda Karşıyaka ile oynayacakları bir maç için İzmir'e geldiğini hatırlatan, Erhan Küçük, "Havaalanında beni yaklaşık 200 Altaylı taraftarın beklediğini görünce şoka uğramıştım. Onların maçı olmamasına rağmen bana tepki göstermek için gelmişlerdi" dedi. Golcü futbolcu, Karşıyaka'yı finalde eledikten bir süre sonra İzmir'de yaşadığı bir olayı şöyle aktardı:

"Kasımpaşa'dan takım arkadaşım Yekta Kurtuluş'un düğünü için İzmir'deydik. Bazı arkadaşlarımla bir alışveriş merkezinde oturuyorduk. 5-6 kişilik bir grup bize uzun süre baktıktan sonra yanımıza geldi. Arkadaşlarıma dikkatli olmalarını söyledim. Sonra gelip Göztepeli olduklarını söyleyip bizi tebrik ettiler."

KİMDİR?

İstanbul'da 1981 yılında doğan Erhan Küçük, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Amatör olarak İstanbul Güngörenspor, Şehreminispor'da top koşturan santrfor, Mezitlispor'da profesyonel oldu. 2004-05 sezonunun ilk yarısında Mustafa Kemalpaşaspor'da oynayan Erhan, ikinci devrede Kasımpaşa'ya transfer oldu. Erhan, daha sonra Kasımpaşa'da 4.5 sezon daha görev aldı. Çaykur Rizespor, Giresunspor, Kızılcahamamspor, Eyüpspor ve geçen sezon Adana'nın Bölgesel Amatör Lig ekibi Osmaniyespor'da oynayan tecrübeli forvet, kariyeri boyunca 68 gol attı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmirsporlu Erhan Küçük: İzmir'e Borcum Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement