İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

Yoğun çalışma temposu içinde vatandaşlarla bir arada olmaya büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik aralıklarla sürdürdüğü ev ziyaretlerinin sonuncusunu Terzibayırı mahallesinde gerçekleştirdi.

09.01.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun çalışma temposu içinde vatandaşlarla bir arada olmaya büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik aralıklarla sürdürdüğü ev ziyaretlerinin sonuncusunu Terzibayırı mahallesinde gerçekleştirdi. Aygün ve Vildan Şekerci'nin evine konuk olan Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Aysel Demirtaş ve çok sayıda mahalleli eşlik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ev ziyaretinde vatandaşların görüş ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Doğan, İzmit Belediyesi tarafından bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Bölgeye yapılan Mahalle Konağı'nın önemli katkıları olduğunun altını çizen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Buradaki konak bile buraya birçok eksiği giderdi. Biz her mahalleye belli bir yatırım bütçesi ayırdık. Buralarda yapılan hizmetleri aşağıdan hiç kimse görmez. Kaptan parkı bile benim moralimi düzeltti. Aşağıdaki mescit o bölgedeki insanlar için çok önemli ve herkes kullanıyor" değerlendirmesinde bulundu.

İzmit Belediyesi'nin bütçesinde yaşanan gelişime işaret eden Başkan Doğan, "İki yılda yüzde yüz bütçe denkleştirdik. Sabahın erken saatlerinden gece 12'ye kadar bu işlerle ilgileniyoruz. Okullarımız kalkındırılıyor, hastaneler gelişiyor. Bu şehir 10 yılda muhteşem bir tablo oldu. Biz çalışıyoruz, İzmit kazanıyor. Bu memlekette eğer iktidar olarak biz milletin parasını korumasaydık, ne bu okullara hastanelere destek sağlanırdı ne bu güzel hizmetler yapılırdı. Türkiye Avrupa'daki boy ölçüşmede kendini göstermeye başladı" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement