İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev ziyaretlerine devam ediyor.

26.03.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev ziyaretlerine devam ediyor.

Son olarak Şirintepe Mahallesinde ikamet eden Sevim ve Dursun Alan çiftinin evine konuk olan Doğan, ev sakinleri tarafından çok sıcak karşılandı. Ziyarette AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş da hazır bulundu. Burada yaptığı açıklamalarda bölgeye yapılan yatırımlarla alakalı bilgi veren Doğan, Şirintepe bölgesinde yapılan Ekopark'ın bir ilk olduğunu söyledi.

Başkan Doğan, "CHP adayı 15 yıl boyunca Şirintepe'yi unuttu" diyerek, "Biz 5 yılda bir ilçe belediyesi olarak Türkiye'ye örnek bir Ekopark yaptık. Ekopark tüm enerjisini kendisi üreten 40 dönümlük bir alanda içinde hayvanlar doğal gölet olan güzel bir park oldu. tüm şehrimize hizmet ediyor. Türkiye'de de örnek oldu. 15 yıl büyükşehir belediye başkanlıkları döneminde mezbelelik bıraktıkları bir alanı ben Türkiye'ye örnek bir hale getirdim. Şehrimizi bir ucunda Gölkay Park bir tarafında Ekopark gibi bir çok örnek projeyi kazandırdık" şeklinde konuştu.

Doğan, "Biz bunları bir ilçe belediyesi bütçesi ve yetkisiyle yaptık" diyerek şunları ifade etti: "Onlar 15 yıl boyunca büyükşehir yetkilerinde buraları görmediler bile. Çünkü onların gözleri farklı yerlerdeydi. Paramız yoktu mazeretine sığınmaya çalışıyorlar. Para vardı ama parayı çarçur ettiniz, başka yerlere harcadınız. Şirintepe'yi, Şirintepe Çamlığı, Kültür Tepesi'ni unuttunuz. Becerip işçinin bile maaşını veremediniz. Çamlığa yeni dönemde Ekolojik Tesis ve Kule projemizi uygulayacağız. Burada ekoloji derslerinin verildiği, kafeterya restorantın olduğu ve seyir kulesinin olduğu bir tesis olacak. bu şekilde İzmitimiz Ekopark'ı, Ekolojik Tesisi ve kulesiyle yeni bir değer daha kazanacak. İzmit'i nakış nakış işlemeye devam edeceğiz" - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement