İzmit Belediyesi'nden Vefa Programı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden Vefa Programı

İzmit Belediyesi\'nden Vefa Programı

İzmit Belediyesi tarafından organize edilen Genç Vefa programı Necati Gençoğlu Kültür merkezinde düzenlenen programla devam etti.

07.12.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından organize edilen Genç Vefa programı Necati Gençoğlu Kültür merkezinde düzenlenen programla devam etti.

İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi ve Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen programda Yazar Aykut Ertuğrul ve Selahattin Yusuf konuk edildi. Programda öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, öğrencilere hayata dair öğütler verdi.

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Benim yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var. Başarı istiyorsan başarıya inanacaksın, sonra çok çalışacaksınız ve sabredeceksin. Ben, her zaman başaracağıma inandım. Çok çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Vaktim yok sözünü kabul etmiyorum. Her şeyi yapacak kadar vaktimiz var. Zaman yönetimi gibi bir kavram duydunuz mu. Duymadıysanız, bilmiyorsanız hemen öğrenin. Ne yaparsanız yapın zaman yönetimini öğrenin. ya kitabını alıp okuyun ya da kursuna gidin. Yaşadığımız surece, istediğimiz sürece, planladığınız sürece her şeye zaman var" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden Vefa Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement