İzmit Belediyesi'nin Engelli Gençelere Yönelik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nin Engelli Gençelere Yönelik Çalışmaları Devam Ediyor

İzmit Belediyesi\'nin Engelli Gençelere Yönelik Çalışmaları Devam Ediyor

İzmit Belediyesi tarafından engelli gençlere yönelik ritim atölyesi çalışmaları yapılıyor.

24.10.2013 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından engelli gençlere yönelik ritim atölyesi çalışmaları yapılıyor. Eğitilebilir, öğretilebilir engelli gençlerden oluşan 20 kişilik grup, Murat Bizel eşliğinde yapılan çalışma ile eğitim hayatını tamamlamış ancak herhangi bir işte çalışmayan engelli gençlerin müzikle hayata dört elle sarılmaları hedefleniyor.

Yetkililer, ritim çalışmalarının sanatsal boyutunun yanı sıra, gençlerin kendilerini ifade edebilmesi ve geliştirebilmesi açısından önemli olduğunu, ritim atölyesi çalışmalarıyla gençlerin duygusallık ya da olumsuz davranışlardan arınıp, daha sakin ve olumlu bir ortama yönelmesi bakımından önemli olduğunu söylediler.

Her hafta Salı günleri Cumhuriyet Parkındaki İzmit Sanat Galerisi'nde 11.00 - 12.00 saatleri arasında çalışmalar yapan ritim grubuna katılmak isteyenlerin İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilecekleri ve ayrıca 3180000-1446 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilecekleri bildirildi. Neşe içinde geçen ritim çalışmalarına Güneş Kuşkonmaz, Cemile Oral, Emin Aktaş, Ozan Albayrak, Nadide Karahasanoğlu, Mutlu Kayahan, Anıl Özoğluöz, Özgür Arslan, Ayten Özdağ, Eda Berk Tamer, Selda Gürkan, Osman Saraç, Arif Ay, Elif Işıkyıldız, Muhammet Akyüz, Hakan Doğan, Osman Mert Çıtır, Kerim Alparslan Yılmaz, Emre Çakır ve Ferdi Durmuş katılıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nin Engelli Gençelere Yönelik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement