İzmit'in parkları her zaman yeni - Son Dakika
Güncel

İzmit'in parkları her zaman yeni

İzmit\'in parkları her zaman yeni

İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile ilçenin dört bir yanında bulunan parklar elden geçirilerek eksikleri gideriliyor.

01.02.2020 12:04  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile ilçenin dört bir yanında bulunan parklar elden geçirilerek eksikleri gideriliyor.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit genelinde bulunan parklardaki eksikleri gidermeye devam ediyor. Parklarda ve mesire alanlarında vatandaşların bildirdiği veya ekiplerin tespit ettiği eksikliklere anında müdahale eden ekipler parkların her zaman yeni ve modern bir görüntüde kalmasını sağlıyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Akmeşe Atatürk İlkokulu bahçesi, Ayazma Mahallesi Muhtarlık binası bahçesi, Limon Çiçeği Parkı ve Tepeköy Mahallesi Ada parklarında bulunan ahşap malzemeler, masalar ve banklar tamir edilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Ayrıca elektrik çalışmalarına da ağır veren ekipler Çubuklu Osmaniye Mahalle Konağı, Gölkay Park ve Malta Mahallesi Orman Gülü Parklarında arızalanan elektrik tesisatları, aydınlatma direkleri onarılarak daha güvenilir bir hale getirildi. Parklarda ve mesire alanlarında bulunan metal malzemeleri de yenileyen ekipler Akmeşe Feride Ercan Parkı, Alikahya ile Sabri Yalım Parkı'nda yer alan metal banklarda oluşan hasarları gelen talepler üzerine kaynak işlemiyle yenileyerek kullanılmaya uygun hale getirdi.

Özellikle çocukların daha sağlık ve güvenli ortamlarda oyun oynaması için her türlü seferberliği gösteren İzmit Belediyesi Alikahya kapalı pazar alanının yanında bulunan çocuk parkı, Başpınar Sokak'ta bulunan çocuk parkı, Fatih Meydan Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkı ile Şehit Binbaşı Sonat Güzel Parklarında bulunan çocuk oyun gruplarında tehlike oluşturacak veya çocukların oyun oynamalarına engel olacak eksiklikler ekipler tarafından tamir edilerek çocukların ve ailelerinin kullanımına sunuldu.

Kış aylarında yağışların etkili olmasıyla birlikte parklarda bozulan zeminlere anında müdahale eden İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Akçakoca Meydanı, Fevziye Parkı, İsmet İnönü Parkı, Kuruçeşme Şehit Arif Meydan Parkı ile Sabri Yalım Parklarında bozulan zeminlere müdahale ederek vatandaşların su birikintileri ve zemine takılma gibi sorunlarla karşılaşmasının önüne geçildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'in parkları her zaman yeni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement