İzmit'te cami avluları cuma namazı için hazırlandı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te cami avluları cuma namazı için hazırlandı

İzmit\'te cami avluları cuma namazı için hazırlandı

İzmit Belediyesi tarafından yarın kılınacak Cuma namazı için cami avlularında yapılan çalışmalar tamamlandı.

28.05.2020 15:51  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından yarın kılınacak Cuma namazı için cami avlularında yapılan çalışmalar tamamlandı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan camiler 29 Mayıs Cuma günü, cuma namazıyla birlikte tekrardan açılacak. Bu doğrultuda ilk etapta büyük bir titizlikle camileri dezenfekte ederek sağlık koşullarına uygun hale getiren İzmit Belediyesi, avlusunda namaz kılınacak camiler içinde çalışma gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi ekipleri uzayan otlar için tırpan ve temizlik çalışmalarıyla cami avlularını sağlıklı bir şekilde namaz kılmaya uygun hale getirdi.

Uzun bir aradan sonra ilk kez cuma namazının kılınacağı camiler ve alanlarda İzmit Belediyesi tüm birimleriyle hazır bulunacak. Cuma namazı öncesinde başta başkan yardımcıları ve meclis üyeleri olmak üzere belediye ekipleri namaz için gelen cemaate maske, seccade ve tespih dağıtacak. Böylelikle kendi seccadesini ve tespihini getirmeyi unutan vatandaşlar, İzmit Belediyesi tarafından yapılan dağıtımla ibadetlerini gerçekleştirebilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'te cami avluları cuma namazı için hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement