İzmit'te İki Ayrı Kent Bayramlaşması - Son Dakika
Güncel

İzmit'te İki Ayrı Kent Bayramlaşması

İzmit\'te İki Ayrı Kent Bayramlaşması

İzmit'te bu yıl ilk defa iki ayrı kent bayramlaşması yapıldı.

28.07.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te bu yıl ilk defa iki ayrı kent bayramlaşması yapıldı. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla bu yıl 21'nci Geleneksel Kent Bayramlaşması yaparken, Kocaeli Sivil İnsiyatif Platformu da bazı siyasi parti temsilcileri ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilci ve üyeleri 'Alternatif Bayramlaşma' adını verdikleri törende bayramlaştı.

İlk Kent Bayramlaşması Sivil İnsiyatif Platformu'nun Fethiye Caddesi girişinde organize ettiği bayramlaşma töreni ile başladı. 'Alternatif Bayramlaşma' adını verdikleri törene CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanı Hayati Özseren ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve üyeleri katıldı.

BELEDİYEDEN 2 BİN KİŞİYE YEMEK VE TATLI

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla bu yıl 21'inci Geleneksel Kent Bayramlaşması Dolphin Alışveriş Merkezi girişinde yapıldı. Bayramlaşma törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti Milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2 bin kişilik etli pilav, ayran, tatlı, çay, su ve pişmaniye ikramı yaptı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit'te İki Ayrı Kent Bayramlaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement