İznik Gölü'nde Boğulan 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İznik Gölü'nde Boğulan 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

BURSA'nın İznik İlçesi'nde, uyarı tabelasına rağmen girdikleri İznik Gölü'nde boğulan biri çocuk 2'si kadın 4 kişinin cenazesi Yenişehir İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

28.07.2017 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İznik İlçesi'nde, uyarı tabelasına rağmen girdikleri İznik Gölü'nde boğulan biri çocuk 2'si kadın 4 kişinin cenazesi Yenişehir İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yenişehir'de yaşayan ve akraba olan 43 yaşındaki Cemil Özdemir, eşi 55 yaşındaki Aynur Özdemir ile komşusu 26 yaşındaki Zehra Kebapçı ve 13 yaşındaki Melike Kebapçı'yı da yanlarına alarak dün İznik İlçesinde yaşayan akrabalarını ziyaret etti. Ziyaretin ardından 4 kişi serinlemek için Derbentaltı Mevkii'nde pikniğe gitti. Öğle saatlerinde 'Dikkat akıntı vardır. Burada göle girmek yasaktır' yazılı tabelanın da olduğu gölün sazlık ve bataklıktan oluşan bölümüne giren Melike Kebapçı, şişme deniz yatağı ile göle açıldı. Melike'nin dengesi kaybedip deniz yatağından düştüğünü gören halası Zehra Kebapcı ile Aynur ve Cemil Özdemir çifti onu kurtarmak için göle girdi. Aynur ve Cemil Özdemir çifti ile Melike Kebapçı gölde boğuldu. Zehra Kebapçı ise kaldırıldığı hastanede öldü. Göldeki faciada yaşamını yitiren Cemil Özdemir, eşi Aynur Özdemir, Zehra Kebapçı ve yeğeni Melike Kebapçı'nın cenazeleri bugün Yenişehir Devlet Hastanesi'nden alınarak Yenişehir Merkez Kumluk Camii'ne getirildi. Özdemir ve Kebapçı ailelerinin yakınları Kumluk Camii'nde taziyeleri kabul ederlerken, Yenişehirliler de ailelerin acısını paylaşmak üzere Kumluk Camii'ne akın etti. Cenaze törenine Yenişehir Kaymakamlığı'na vekalet eden Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

Facia kurbanları, cuma namazının ardından Yenişehir Müftü Vekili Kasım Kaya kıldırdığı cenaze namazından sonra Yenişehir İlçe Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznik Gölü'nde Boğulan 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement