İznik Uluslararası Turizm Paneli" - Son Dakika
Yerel

İznik Uluslararası Turizm Paneli"

İznik Belediyesince "İznik Uluslararası Turizm Paneli" düzenlendi.

14.03.2015 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediyesince "İznik Uluslararası Turizm Paneli" düzenlendi.

Devlet Su İşleri Sosyal Tesislerindeki panele İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Turizm Müdür Vekili Mukaddes Kılıçlar, Bursa TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanı Mehmet Akkuş konuşmacı olarak da Southern Üniversitesi Uluslararası ilişkiler ve Dışa Açılım Dekanı Prof.Dr.Barbara West Carpenter, Southern Üniversitesi Türkiye özel Temsilcisi Doç.Dr.Osman Kandara, Baton Rouge İl Turizm Müdürlüğü Satış ve Reklam Müdürü Mrs. Regina Ann Porter katıldı.

Belediye Başkanı Sargın, İznik'in 5 medeniyete başkentlik yaptığını, tarihi önemiyle her dönem insanlığın gözdesi olan bir yer olduğunu söyledi.

Bu mekanın önümüzdeki nesillere daha sağlıklı taşınabilmesi bu paneli düzenlediklerine dikkati çeken Sargın, şöyle konuştu:

"İznik gerçekten turizm şehri olacaksa bu şehrin önce alt yapısı bitmeli. Buraya gelen turist önce temiz su içmeli, buraya gelen turist temiz hava kullanmalı dedik ve işe başladık. Her şey bir plan bir program içerisinde yapmak istiyoruz. Plan ve program içerisinde yaparsak, bu gün gücümüzün yettiği kadarını yaparız ama yarın bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da o planı o programı devam ettirirlerse İznik gerçekten yaşanılır bir kent olur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İznik Uluslararası Turizm Paneli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement