İzzet Yıldızhan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika
Güncel

İzzet Yıldızhan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

İzzet Yıldızhan, Mehmet\'in Gezegeni\'ne Konuk Oldu!

Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden İzzet Yıldızhan, Kral TV, Kral FM ortak canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oldu.

12.05.2017 15:14  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezegen Mehmet'in sorularını içtenlikle yanıtlayan Yıldızhan, sevilen şarkılarını canlı olarak seslendirdi.

"Kral FM, Benim İçin Çok Önemli"

Gün boyu Kral FM dinlediğini belirten ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, "Dinlerken bir sanatçı olarak değil, normal bir dinleyici olarak takip ediyorum. Zaman zaman hem sana hem de Afrikalı Ali'ye bazı önerilerde bulunuyorum hatta. Ayrıca Kral FM'de çok güzel haberler yer alıyor. Geçmişe yönelik haberler çok ilgimi çekiyor mesela" dedi.

" Instagram'ı Daha Doğru Kullanıyorum"

Gezegen Mehmet'in sosyal medyayla ilgili sorusu üzerine Yıldızhan, " Facebook'a göre daha çok Instagram'ı kullanıyorum diyebilirim. Instagram'ı  daha doğru kullandığımı düşünüyorum, daha kolay geliyor. Ayrıca şunu ileteyim. Bana yazanlara çok teşekkür ederim, fakat cevap veremiyorum. Genel bir yazı yazıyorum" diyerek takipçilerine seslendi.

"Ayla Çelik Bana Yüreğini Açtı"

Albümünde Ayla Çelik'in çok güzel şarkıları olduğunu söyleyen İzzet Yıldızhan, "Ayla'ya çok teşekkür etmek istiyorum. Aslında biz yaklaşık 10 yıl önceden tanışıyoruz. Levent'teki ofisimde görüşmüştük. 'Son Vapur'u kullanmıştım o zaman. Şunu diyebilirim, Ayla bana gece gündüz görüştüğüm insanlardan daha güzel yüreğini açtı" dedi.

"Ben İyi Bir Babayım, Ama Kötü Bir Kocayım"

Yıldızhan, "Sekiz çocuğum var, hepsi birbiriyle görüşüyor. Annemi büyük bir eve yerleştirdim. Ben de çocuklarla beraber onunla kalıyorum, orası bizim çatımız oldu. Her zaman söylerim. Ben iyi bir babayım fakat kötü bir kocayım" diyerek itirafta bulundu.

"Ticaretten Çok Kazandım"

"Önce şunu söyleyeyim. Ben bütün hayatımı mesleğimle yani sanatçılığımla kurdum. Ama ben bu sektörden kazandığımı ticarette kullandım" diyen ünlü türkücü, bu işten daimi gelecek bekleyen çok kişinin perişan olduğunu, fakat kendisinin zaman içerisinde müzik sektöründen bir kazandığını, ticaretten ise beş kazandığını belirtti.

"Allah Beni 'Veren El' Olarak Tutsun"

Sefalet dönemleri olduğunu söyleyen Yıldızhan, "Ailemde çok fakir vardır aslında. Ben 80'li yıllarda gündüz kebapçıda çalışıyordum, akşamsa pavyonda sahne alıyordum. Gece işten dönerken taksiye binmezdim. O soğuk havalarda yürüyerek dönerdim. Cimri biri değilim aslında. Ama destek olmam gereken çok insan vardı. Net olarak söyleyeyim, şu an bütün sülalem bende. Ama çok şükür ben mutluyum. Dileğim, ömrümün sonuna kadar Allah beni 'veren el' olarak tutsun" dedi.

"İbrahim Erkal Benim Kan Kardeşimdi"

İzzet Yıldızhan, "Allah rahmet eylesin. İbrahim Erkal kan kardeşimdi benim. Az önce bahsettiğim annemin evini ona yakın olsun diye yaptırdım. Bir insanda her şey olmayabilir. Onun yeteneği çok başkaydı. Çok iyi bir müzisyendi. Çok değerli bir arkadaşımı kaybettim. Allah rahmet eylesin" diyerek üzüntüsünü belirtti.

İzzet Yıldızhan'ın konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21.00'de Kral TV'de yayınlanacaktır. Programı ayrıca Kral Grubu'nun resmi YouTube kanalı Kral Müzik'ten de izleyebilirsiniz...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzzet Yıldızhan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement