Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Nusaybin'de - Son Dakika
Güncel

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Nusaybin'de

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Nusaybin\'de

Birlikleri denetlemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Nusaybin ilçesinde esnafı ziyaret etti.

21.12.2019 16:11  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlikleri denetlemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Nusaybin ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Beraberindeki Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ile birlikte Nusaybin'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Yıldırmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez tarafından karşılandı. İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek bir süre esnafla sohbet etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, burada Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel'e Atatürk'ün askeri kişiliğini gösteren heykel hediye ederken Başkan Özel de Orgeneral Çetin'e üzerinde 'Allah' lafzı taşlı biblo hediye etti.

Nusaybin Esnaf ve Sanatlar Odası'nda toplanan esnafa hitap eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, 'Barış Pınarı Harekatı' sırasında havanlar ve roketlerin düştüğü zaman da Nusaybin'e geldiğini hatırlattı. Çetin, "O zaman tabi sıkıntı farklıydı. Burada Nusaybin vatandaşımız, esnafımız, devletimizin, kaymakamımın ve tüm kamu kurum ve kuruluşların destekleriyle Nusaybin kendine süratle gelmiş, yaraları sarmış ve tekrar huzur ortamına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğumuzu ve sizlerle bunu paylaşmak için buraya geldik. Böyle bir Nusaybin'i görmekten mutlu olduk. Hepinizi tebrik ediyoruz" dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i Nusaybin esnafını ikinci kez ziyaret ettiğini hatırlatan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel ise, "Nusaybin'e ikinci defa gelişinizden dolayı Nusaybin halkı ve esnafı adına sizlere teşekkür etmek istiyorum. Nusaybin çok büyük yaralar atlattı, biz her zaman devletimize inanan insanlar olduk, devletimizin çizgisinde olduk. Devletimiz de bu sıkıntıları bertaraf etti. Şu an da Nusaybin'imizde hayat gayet normal, huzur var. Biz Nusaybin halkı ve esnafı olarak şartsız ve koşulsuz her zaman devletimizin yanındayız. Bunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum" diye konuştu.

Esnaf ziyaretinden sonran Nusaybin'de yeni açılan ve 400 kişinin çalıştığı Irmaklar Moda Tekstil Fabrikası'nı ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, fabrika sahibi Şükrü Irmak'tan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerden sonra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki komutanlar ilçeden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Nusaybin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta Bulunan Tanksavar Roketi İmha Edilecek
    16:33 Sivas'ta Bulunan Tanksavar Roketi İmha Edilecek

    Sivas'ta Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan bir kepçe operatörü, kazı yaparken bulduğu tanksavar roketini müdürlüğe getirdi. Bilgi verilmesi üzerine bomba imha ekipleri sevk edildi ve güvenlik önlemleri alındı. Yapılan incelemede boş bir tanksavar eğitim roketi olduğu tespit edilen mühimmat, farklı bir yerde imha edilmek üzere bölgeden götürüldü.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    16:30 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçla idman tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Tuğçe Bora Kılıç atandı
    16:29 ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Tuğçe Bora Kılıç atandı

    ING Türkiye, Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevine Tuğçe Bora Kılıç'ı atadığını duyurdu. Kılıç, 1 Mayıs itibarıyla bu göreve başlayacak ve ING'nin Türkiye'nin en sevilen dijital bankası olma ve üstün müşteri deneyimi sunma hedeflerine liderlik edecek.

  • Şanlıurfa'da Yasa Dışı Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
    16:29 Şanlıurfa'da Yasa Dışı Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmayla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 3 adreste yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

  • Arnavutluk'ta Türkiye Maarif Vakfı tarafından göç konulu sempozyum düzenlendi
    16:29 Arnavutluk'ta Türkiye Maarif Vakfı tarafından göç konulu sempozyum düzenlendi

    Arnavutluk'ta Türkiye Maarif Vakfı'na (TMV) bağlı Tiran New York Üniversitesi (UNYT) tarafından 'Göç: Balkan bölgesindeki zorluklar ve fırsatlar' konulu sempozyum düzenlendi. Sempozyuma Türk ve Arnavutluk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, araştırmacılar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sempozyumda göçün küresel bir olgu olduğu ve yeni zorluklar ve fırsatlar yarattığı vurgulandı. Ayrıca, gençlere istihdam olanakları sunularak geleceklerini görebilmeleri için yardım sağlanması gerektiği belirtildi.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi
    16:28 Konya'nın Beyşehir ilçesinde çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından Çukurağıl ve Göçü mahallesindeki çiftçilere tarımsal üretim planlaması ve destekler hakkında eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıda çiftçilerin talepleri dinlendi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

  • Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, devraldığı borcu pankartla duyurdu
    16:26 Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, devraldığı borcu pankartla duyurdu

    Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, geçmiş dönemden devraldığı 109 milyon 632 bin 481 TL'lik borcu belediye binasına astırdığı pankartla kamuoyuna duyurdu.

  • İnegöl'de Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
    16:26 İnegöl'de Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda seçilen 116 muhtar ile Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda tanışma ve yeni dönemin yol haritası üzerine istişareler yapıldı.


Advertisement