Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında

Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mardin İl Jandarma Komutanlığı tarafından çelenk sunma töreni düzenledi.

13.06.2018 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mardin İl Jandarma Komutanlığı tarafından çelenk sunma töreni düzenledi.

Mardin valilik bahçesinde düzenlenen törene İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aral, jandarma ve polis ekipleri katıldı. İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Yusuf Kenan Topçu'nun Atatürk Anıtına çelenk bırakması ile başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından jandarma teşkilatının tarihçesi okunduktan sonra tören sona erdi. Jandarmanın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında akşam büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen iftar alanında jandarma teşkilatı üyelerine iftar programı ve jandarma birliklerinin eğitim gösterileri yapılacağı belirtildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement