Jandarma ve Tema Vakfı Gönüllüleri 100 Fidanı Toprakla Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Jandarma ve Tema Vakfı Gönüllüleri 100 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Jandarma ve Tema Vakfı Gönüllüleri 100 Fidanı Toprakla Buluşturdu

,Tekirdağ’ın Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ile TEMA Vakfı Malkara gönüllüleri tarafından, Ahmetpaşa mahallesinde düzenlenen etkinlikte, 100 fidan toprakla buluştu.

29.03.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

, Tekirdağ'ın Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ile TEMA Vakfı Malkara gönüllüleri tarafından, Ahmetpaşa mahallesinde düzenlenen etkinlikte, 100 fidan toprakla buluştu.

Ahmetpaşa mevkiindeki Orman Bölge Şefliği Ağaçlandırma Alanında düzenlenen fidan dikim etkinliğine, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, Merkez Karakol Komutanı Başçavuş Halil İbişoğlu, karakolda görevli astsubay ve uzman çavuşlar, TEMA Vakfı Malkara Temsilcisi Hasan Akçay, TEMA Gönüllüleri Nazmi Tunca, Salih Kirez, Ebazer Pınarcı ve Bahri Özden katıldı.

TEMA Vakfı Malkara Temsilcisi Hasan Akçay, doğaya ve toprağa karşı duyarlılık gösteren jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Düşüncelerini paylaşan Ahmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ünal Arslan, "Ülkemizin güvenliği, kırsal alanlardaki huzurun tesisi için 24 saat boyunca görev yapan jandarma kuvvetlerimizin bu tür aktivitelerde bulunması bizi sevindirdi. Başta ilçe jandarma komutanımız olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Bu çam ağaçları jandarma ile köylünün birlikteliğini simgeleyen yaşayan canlı bir örnek olarak ebediyen kalacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma ve Tema Vakfı Gönüllüleri 100 Fidanı Toprakla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement