Jandarmadan Kaçıp, 'Hırsızlık' Şüphesiyle Gözaltına Alındılar - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Kaçıp, 'Hırsızlık' Şüphesiyle Gözaltına Alındılar

Jandarmadan Kaçıp, \'Hırsızlık\' Şüphesiyle Gözaltına Alındılar

KONYA'nın Taşkent ilçesinde, jandarmanın şüphe üzerine durdurmak istediği sürücü, aracıyla kaçmaya başladı.

28.02.2019 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'nın Taşkent ilçesinde, jandarmanın şüphe üzerine durdurmak istediği sürücü, aracıyla kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu önü kesilen araçta; altın bilezik, saat, cep telefonu, su sayaçları, musluklar, bakır kablo ve bakır mutfak malzemeleri ele geçirildi. Araçtaki R.A. ve S.D., eşyaları çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Taşkent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, saat 05.30 sıralarında, 2 kişinin araçla ilçede gezdiğini fark etti. Ekipler, hırsızlık yapabileceklerinden şüphelenip, aracı durdurmak istedi. Sürücü ise 'Dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. Kısa süren kovalama sonucu sürücü durduruldu. Araçta yapılan aramada; 2 kurusıkı, 49 kurusıkı fişeği, 3 el feneri, 22 ayar 4 altın bilezik, 2 altın yüzük, kol saati, 2 cep telefonu, 6 su sayacı, 7 su bataryası, 29 musluk, 400 metre bakır kablo, 46 parça bakır mutfak malzemesi, bakır ilaçlama pompası ile 34 anahtar ve pense ele geçirildi. Eşyaların çalıntı olabileceği üzerinde duran jandarma, araçtaki R.A. ve S.D.'yi gözaltına aldı.

? - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Kaçıp, 'Hırsızlık' Şüphesiyle Gözaltına Alındılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement