Jandarmadan Lise Öğrencilerine Trafik Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Lise Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Jandarmadan Lise Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Manisa’nın Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilçedeki okullarda öğrencilerle bir araya gelerek, trafik bilinci konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor.

01.03.2018 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilçedeki okullarda öğrencilerle bir araya gelerek, trafik bilinci konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor.

İlçede asayiş ve güvenliğin sağlanması konusunda görev yapan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Kurumu ve Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlköğretim Kurumu'nun ardından bu kez de Hacıbektaşlı Mahallesindeki Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Salihli İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan trafik, asayiş ve olay yeri inceleme ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye'nin en önemli sorunlardan trafik kazalarını en aza indirmek ve trafik bilincini arttırmaya yönelik çalışmalar yapıldı. Jandarma ekiplerinin ince ayrıntıları ile anlatıldığı etkinliğe ayrıca narkotik köpeği Vicdan da katıldı. Trafik ekiplerinin kullandığı araç ve gereçlerin tanıtıldığı etkinlikte lise öğrencileri, merak ettikleri soruları Jandarma ekiplerine sordu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Lise Öğrencilerine Trafik Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement