Jandarmanın 'Dur' İhtarına Uymayan Sürücü Yaya ve İneğe Çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Jandarmanın 'Dur' İhtarına Uymayan Sürücü Yaya ve İneğe Çarptı

Kütahya’nın Emet ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan Y. K. idaresindeki Gürcistan plakalı otomobil yaya ve ineğe çarptı.

26.09.2017 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan Y. K. idaresindeki Gürcistan plakalı otomobil yaya ve ineğe çarptı. Daha sonra durdurulan araçta ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Köprücek köyü yakınlarında yol kontrolü yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'dur' ihtarına uymayan ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu Gürcistan plakalı aracı takibe aldı. Kaçış sırasında Köprücek köyü içerisinde bir yayaya çarparak hafif yaralanmasına neden olan sürücü, köy çıkışında da bir ineğe çarparak yola devam etmek istedi. Jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu durdurduğu otomobilin sürücüsü Y.K. yakalanırken, yanında oturan bir kişi ise kaçtı. Ekipler ismi açıklanmayan kişiyi de daha sonra yakaladı. Otomobilde yapılan aramada ruhsatsız oldukları belirlenen bir tabanca ve pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Jandarmanın 'Dur' İhtarına Uymayan Sürücü Yaya ve İneğe Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
    11:13 Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Elazığ'da bir beton fabrikasında fork-lifti tamir etmek için altına giren işçi, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın bir hafta sonra düğününün olacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi
    11:12 Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi

    Erzincan'da yapılan bir araç aramasında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 523 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı ve adli makamlarca soruşturma devam etmektedir.

  • Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    11:09 Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde çıkan yangında bir evde maddi hasar oluştu. Yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri olayın çıkış sebebini araştırıyor.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • Bursa'da Kaçak Definecilik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:03 Bursa'da Kaçak Definecilik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehirlenen baba, oğul ve arkadaşları hayatını kaybetti. Definecilerin kimlikleri belirlenirken, cenazeler JAK ve AFAD ekiplerince mağaradan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi
    11:03 Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi

    Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler, bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyerek ikaz etti. Şahıs, uyarıları dikkate alarak denizden çıktı.

  • Kırklareli'de firari hükümlü yakalandı
    11:03 Kırklareli'de firari hükümlü yakalandı

    Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde 44 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

  • Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi
    11:00 Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

    Beypazarı ilçesinde meydana gelen olayda, apartman otoparkında bulunan bir otomobilde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekileri ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Alevlere teslim olan araç ise kullanılamaz hale geldi ve çevredekiler panik yaşadı.


Advertisement