Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı

İstanbul'da bir villayı soyan hırsızlar, Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla 12 saat sonra yakalandı. Villanın bahçesindeki ayak izlerini takip eden ekipler, birçok suçtan kaydı bulunan hırsızların, çaldıkları eşyalarla birlikte ormana kaçtıklarını belirledi.

20.05.2019 10:22  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de bir villayı soyan hırsızlar, İstanbul İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği operasyonla 12 saat sonra yakalandı. Villadan çalınan 82 parça ziynet ve elektronik eşya ile ormana kaçan hırsızları, villa bahçesinde bıraktıkları ayak izleri ele verdi.

TÜM ODALAR DARMADAĞIN EDİLMİŞ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Zekeriyaköy'de bulunan bir villanın soyulduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Olay yerine gelerek inceleme yapan Jandarma ekipleri, ev sahiplerinin evde bulunmadıkları bir zamanda eve gizlice girildiğini ve evin tüm odalarının darmadağın edildiğini gördü.

AYAK İZLERİNDEN YAKALANDI

Villa çevresinde de araştırma yapan Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekipleri, villanın bahçesinde şüphelilerin ayak izlerine ulaştı. Ayak izlerini takip eden ekipler, şüphelilerin çaldıkları eşyalarla ormanlık alana doğru kaçtıklarını belirledi. Çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen ekipler, hırsızların buradan beyaz bir araca binerek olay yerinden uzaklaştıklarını tespit etti. Israrlı takip ve araştırmalarını araç üzerinde yoğunlaştıran ekipler, titiz bir çalışma sonucunda aracın plakasını ve ruhsat sahibi M.A.'nın kimliğini belirledi.

Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı

ÇALDIKLARI EŞYALARI ÖN KOLTUĞUN ALTINA GİZLEMİŞLER

Jandarma ekipleri yaptıkları operasyonda şüphelilerin geçtiği güzergahta önlem alarak aracının önünü kesti. Araçta bulunan M.A., R.Ç. ve S.Y. gözaltına alındı. 12 saat sonra yakalanan şüphelilerin aracında yapılan aramalarda ön koltuğun altına saklanmış poşet içerisinde çalınan ziynet eşyaları, aracın bagaj kısmında ise elektronik eşyalar ele geçirildi. Çalınan eşyalar ise sahiplerine teslim edildi.

Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı

22 AYRI HIRSIZLIK KAYDI VAR

M.A.'nın hırsızlıktan suç kaydı bulunduğu, R.Ç.'nin de 22 ayrı hırsızlık suçundan kaydının olduğu ortaya çıktı. Şüpheli 3 kişi ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı
Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarma Ekipleri, Villaya Giren Soyguncuları Ayak İzlerinden Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erol: 22 suç kaydı varmış 23 olmuş demekki daha çok olacak 4 0 Yanıtla
  • Çrm: Şu na bak hayvanlar defalarca çalmış kimse de bir şey yapmıyor adalet nerde 3 0 Yanıtla
  • Digorlu: Bravo Jandarmaya 0 0 Yanıtla
  • baba: hırsızlık suç değil ki artık. çal ifade ver , evine git. 0 0 Yanıtla
  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.

  • 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı
    20:24 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı

    Manisa'da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin programı tanıtıldı. Festival, 23 Nisan'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle 28 Nisan'da sona erecek. Festivalde konserler, paneller, sergiler ve mesir saçımı gibi etkinlikler yer alacak.

  • Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı
    20:23 Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda İ.O. ve M.Y. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında ruhsatsız tabanca, 60 fişek ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.


Advertisement