Japon Komori İlk Kez Çekirdek Çitledi - Son Dakika
Güncel

Japon Komori İlk Kez Çekirdek Çitledi

Japon Komori İlk Kez Çekirdek Çitledi

İlk kez çekirdek çitleten Komori, "Çocuklar bunu yapabiliyor mu gerçekten?" diye sordu.

24.04.2012 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Festival kapsamında Kocaeli'ye gelen Japon grup lideri Yusuke Komori hayatında ilk defa çekirdek çitledi. Başrollerde Ferhan Şensoy ve Asuman Dabak'ın rol aldığı Şans Kapıyı Kırınca filmini hatırlatan Japon Komori, çekirdeği oldukça beğendiğini ifade etti.

TÜRK OYUNCAĞI

Çekirdek çitlemenin çok zor bir iş olduğunu söyleyen Komori, "Siz bunu nasıl yapıyorsunuz? Çocuklar bunu yapabiliyor mu gerçekten?" diye sordu. Çekirdeği ilk kez Kocaeli'de denediğinden her zaman 'Türk Oyuncağı' olarak hatırlayacağını söyleyen Komori, "Çok denedim ancak yarısını yemeyi başarabildim" diye konuştu.

JAPON ÇEKİRDEĞİNDEN HABERİ YOK

Türkiye'de Japon Çekirdeği denilen bir çeşidinin de olduğu söylenen Komori'nin şaşkınlığı daha da arttı. Ankara'daki çiftçilerden satın alınan çekirdeklerin şekli Japon gözü ve kılıcına benzediği için bir firma tarafından bu çeşide Japon Çekirdeği adı verildiğini öğrenen Komoro, bunu ülkesindeki arkadaşlarına anlatacağını söyledi

EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Avrupa Birliği Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü personeli ile eğlenceli dakikalar geçiren Komori, ilk defa Türk çayı da içti. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Yusuke Komori, "En büyük Fenerbahçe" dedi.

ÇEKİRDEK BAĞIMLISI OLUYORLAR

2005 yılında gösterime giren Şans Kapıyı Kırınca'da bir televizyon yarışmasına katılan ve aslen minibüs şoförlüğü yapan Kuddusi Yurdum, son soruda büyük ödülü kazanamaz ve teselli ödülü olarak ailece Barbunya Adası'na bir haftalık tatile gider. Burada macera dolu bir hafta geçiren Yurdum ailesi, papağanlara yedirilen çekirdeği yemeğe başlar. Daha sonra Barbunya Kıralı (Ferhan Şensoy) ve Peder Alfonso (Zeki Alasya) çekirdek bağımlısı olur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Japon Komori İlk Kez Çekirdek Çitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement