Japon Paraşütçü Erzincan'da Tedavi Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Japon Paraşütçü Erzincan'da Tedavi Ediliyor

Japon Paraşütçü Erzincan\'da Tedavi Ediliyor

Erzincan'da düzenlenen Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda, yarışma sırasında düşerek yaralanan Japon sporcu Masayuki Takeo geçirdiği başarılı ameliyatın ardından eski sağlığına kavuşmayı bekliyor.31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında...

14.09.2013 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da düzenlenen Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda, yarışma sırasında düşerek yaralanan Japon sporcu Masayuki Takeo geçirdiği başarılı ameliyatın ardından eski sağlığına kavuşmayı bekliyor.

31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında Erzincan'da düzenlenen Dünya Yamaç Paraşütü Final Şampiyonasına katılmak üzere Japonya'dan Erzincan'a gelen 51 yaşındaki Masayuki Takeo yarışmaların 4'ncü gününde ters rüzgarın etkisi ile yere düşerek yaralandı. Belinde kırık ve bel fıtığında yırtık tespit edilen Takeo, Erzincan'daki özel bir hastane de Beyin Cerrahı Op. Dr. Şahin Yüceli tarafından ameliyat edildi. Hastanede tedavi sürecinin tamamlanmasını bekleyen Japon pilot, ülkesine dönmeyi bekliyor.

Ameliyatın ardından kısa sürede ayağı kalkmayı başaran Masayuki Takeo, doktoru ve hastane çalışanlarının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı minnettar olduğunu söyledi. Belindeki kırığın ameliyat edileceğini duyduğunda çok korktuğunu ve ameliyat olmak istemediğini vurgulayan Takeo, doktorun ve hastanenin kendisine güven verdiğini ve doktorların kendisi ile konuşarak ameliyata karar verdiğini vurguladı. Kısa sürede ayağı kalktığını çok mutlu olduğunu belirten Takeo, "Benim iyileşmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Doktorların güveni beni ikna etti" dedi. Takeo, yarışma nedeniyle Erzincan'ı gezme fırsatı bulamadığını, tamamen iyileştikten sonra tekrar Erzincan'a gelmeyi istediğini de sözlerine ekledi.

Japon sporcu Takeo'nun hastaneye geldiğinde belinde kırık ve bel fıtığında yırtık olduğunu belirten Beyin Cerrahı Op. Dr. Şahin Yüceli, başarılı bir operasyonun ardından hastamız kısa sürede ayağı kalktı. Uzun süreli bir uçak yolculuğu yapacağı için hastanemizde dinlendiriyoruz. Pazartesi günü kendisini Japonya'ya göndereceğiz" diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Japon Paraşütçü Erzincan'da Tedavi Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement