Japon Prensesinden Sonra Tırnak Tasarımında Moda 'Türk Bayrağı' - Son Dakika
Güncel

Japon Prensesinden Sonra Tırnak Tasarımında Moda 'Türk Bayrağı'

Japon Prensesinden Sonra Tırnak Tasarımında Moda \'Türk Bayrağı\'

Japon prensesi Akiko Mikasa'nin Türkiye ziyareti sırasında tırnaklarına yaptırdığı Türk Bayrağı nail art tasarımıyla tırnak tasarımı trendini tekrardan gündeme getirdi.

13.09.2018 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada akım haline dönüşen ve birbirinden ilginç tasarımlarla farklı bir boyuta taşınan tırnak boyama sanatına 'Türk Bayrağı' damgasını vurdu.

Günlük hayatın bir parçası olan ve kadınların vazgeçilmezi haline gelen tırnak tasarımı, şuanda Türkiye'de temaslarına devam eden Japonya İmparatorluk Ailesi mensubu Prenses Akiko Mikasa ile tüm gözleri kendisine çevirdi.

Modanın ve trendlerin yakından takip edildiği ve turistlerin yoğunlukla yer aldığı Nişantaşı'ndaki güzellik merkezlerinin de kapıları Türk Bayrağı nail art tasarımı için çalınmaya başlandı.Türk Bayrağını tırnak tasarımına taşımak isteyenlerle ilgili Nişantaşı Shine Nail Plus Kurucusu ve güzellik uzmanı ZeydaGözen; ' İnsanlar yeniden gündeme gelen Türk Bayrağı tırnak tasarımına insanlar çok kısa sürede yoğun bir ilgi gösterdi. Sosyal medyanın da etkisiyle birlikte kadınların şu an ki en favori tasarımı Türk Bayrağı oldu. Bize gelen misafirlerimizin tamamı şu an bu trendi uygulamamızı istiyor. Uygulamalar 15 güne kadar tırnakta kalabiliyor. Uygulanan işlemin ardından da insanlar direk sosyal medya da post ve story paylaşımında bulunuyor' diyerek yoğun ilgiyi dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Japon Prensesinden Sonra Tırnak Tasarımında Moda 'Türk Bayrağı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement