Japonya, Lübnan'a kaçan Carlos Ghosn hakkında yakalama kararı çıkardı - Son Dakika
Dünya

Japonya, Lübnan'a kaçan Carlos Ghosn hakkında yakalama kararı çıkardı

Japonya, Lübnan\'a kaçan Carlos Ghosn hakkında yakalama kararı çıkardı

Japonya'da, adli kontrol altında tutulurken Lübnan'a kaçan eski Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance'ın Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Ghosn için yakalama kararı çıkarıldı. Ghosn, adli kontrol altında tutulduğu Japonya'dan 31 Aralık'ta özel uçakla, İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçmıştı

30.01.2020 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Japonya'da, adli kontrol altında tutulurken Lübnan'a kaçan eski Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance'ın Yönetim Kurulu Başkanı da olan Ghosn için yakalama kararı çıkarıldı.

Japon haber ajansı Kyodo'da yer alan habere göre, Tokyo Savcılığı Ghosn hakkında, şartlı serbestlik koşullarını ihlal ederek ülkeden ayrılmasının göçmenlik denetim yasalarına aykırı olduğu gerekçesiyle mahkemeden yakalama kararı çıkarttı.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Japonya, Lübnan'a kaçan Carlos Ghosn hakkında yakalama kararı çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı
    11:18 Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı

    Suriye'de Esed rejiminin saldırıları sonucu 3 çocuğunu ve eşini kaybeden Nesrin Abdülkafi, ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğini anlattı. Abdülkafi, yaşadığı zorluklar nedeniyle çocukları için yardım istedi.


Advertisement