Jardel'den Ronaldo itirafı: Benden çok şey öğrendi - Son Dakika
Spor

Jardel'den Ronaldo itirafı: Benden çok şey öğrendi

Bir dönem Galatasary forması da giyen golcü oyuncu Mario Jardel'den yıldız oyuncu Ronaldo hakkında flaş sözler geldi.

17.07.2019 17:11  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı eski futbolcu Jardel, Cristiano Ronaldo hakkında konuştu ve ilgi çekici itiraflarda bulundu.

Brezilya'da Globoesporte'ye konuşan Jardel, Sporting Lizbon'da 2 sezon birlikte oynadığı Cristiano Ronaldo'nun kendisinden çok şey öğrendiğini söyledi.

"ONA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİM, KENDİSİNE SORUN"

Jardel, "Galatasaray'dan sonra Sporting Lizbon'a döndüm ve Cristiano Ronaldo oradaydı. Birlikte iki sezon geçirdik. Benden çok şey öğrendi. Avrupa'da gol ortalamam yılda 55-60'dı. Brezilya'da 25-30 atardım. Avrupa'da iki katıma çıktım. Ronaldo'ya çok şey öğrettim. Topa nasıl vuracağını, zamanlamasını nasıl yapacağını ben öğrettim. Eğer Cristiano Ronaldo'ya Jardel'i sorarsanız 'Evet, öğretti' diyecektir. Eğer 'Hayır derse' bilin ki yalan söylüyordur." sözlerini kullandı. (Sporx)

Jardel'den Ronaldo itirafı: Benden çok şey öğrendi
Jardel\'den Ronaldo itirafı: Benden çok şey öğrendi

Son Dakika Spor Jardel'den Ronaldo itirafı: Benden çok şey öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Amedli21: Sen kimsin tırrek 0 10 Yanıtla jardel: jardel 6 0 OSMAN: jardel oğlımm jardel 1 1
  • ..: Hızlı koşan bir futbolcu olmasa da gelen topu affetmezdi. Jardel bir efsaneydi. Hakkını yememek lazım. Galatasaray'a gerçekten bu adamın hakkı var. 9 0 Yanıtla
  • Galatasaray : Futbolxu demicem ayrıştırıcam ki konumuz fulbol iken çor zor olan bir tabir ama bu adam ezber bozar tam bir golcüydü koşmaz mücade etmez taim oyunu yok kaleci hariç 9 kişi buna çalış hükmen galipsin kadar garanti galibiyet :) kafa ayak omuz göğüs topuk :) tam bir sorun vuruş ustası golcü) durucaği yeri bu kadar iyi bilen golü koklayan boyle bir forvet daha görmedim 6 0 Yanıtla
  • Ronaldo : Ben yalan söylemem 5 0 Yanıtla jardel: yaw hehe 0 1
  • mario jardel: Hız,sürat yoktu ama gördüğüm en iyi bitirici forvetti.... 1 0 Yanıtla

Advertisement